Probleme de lot inaintea meciului cu Chiajna

Probleme de lot inaintea meciului cu Chiajna

ntrenorul echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, se confruntă cu probleme în alcătuirea 11-lui pe care îl va alinia la meciul de pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

"Avem probleme medicale, dar să sperăm că jucătorii vor trece peste anumite dureri, pentru că la ritmul în care se joacă apar contracturi şi dureri musculare. Să sperăm, însă, că până la ora jocului vom putea alcătui un unsprezece care să ne aducă bucurie şi linişte", a declarat Pustai, în cursul unei conferinţe de presă.

"Ne aşteaptă ultimul meci pe teren propriu din acest campionat foarte greu, al cărui final s-a jucat într-un ritm infernal. Să sperăm că mâine vom face un meci bun, să ne luăm la revedere de la publicul medieşean cu un rezultat bun, care să ne asigure rămânerea în Liga 1", a adăugat antrenorul lui Gaz Metan.

Referindu-se la eşecul suferit duminică, la Ploieşti, în faţa Petrolului (0-4), Pustai a precizat: "Prima repriză a jocului de la Ploieşti, în ansamblul ei, eu am văzut-o destul de bună, am avut reacţie. Am primit, însă, primele 3 goluri la cele 4 acţiuni ale lor în careul nostru, pe când şi noi am avut 4 situaţii foarte bune de a intra în joc. Dacă reuşeam să concretizăm una sau două dintre ele, altfel ar fi arătat jocul de la Ploieşti".

Meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Concordia Chiajna, din cadrul etapei a 33-a (penultima) a Ligii 1, se va disputa astazi, de la ora 16:00.