Pustai:''Vreau sa raman la Gaz Metan''

Pustai:''Vreau sa raman la Gaz Metan''

Tehnicianul e tentat să continue la Mediaş, în ciuda zvonurilor care îl dau ca şi plecat.

Sezonul 2011/2012 nu era încă încheiat şi existau deja zvonuri că antrenorul Cristi Pustai va părăsi gruparea de pe malurile Tîrnavei Mari în această vară. Mai mult, Pustai era dat ba la Rapid, ba la Dinamo şi la încă alte câteva formaţii din Liga I. În tot acest timp, tot gurile rele îi căutau deja antrenor Mediaşului, ultimul nume vehiculat fiind cel al lui Marius Şumudică, ultima dată la FC Braşov.
Lucrurile stau cu totul altfel însă. Atât tehnicianul, cât şi preşedintele executiv al Gazului metan, Ioan Horoba, au declarat, ieri, că există posibilitatea ca "mariajul" Gaz metan - Pustai să continue şi în sezonul 2012/2013.
"Am avut discuţii cu cei din conducerea clubului şi, într-o zi sau două, vom avea un răspuns. Îmi doresc să continui la Gaz metan", a spus Pustai.
La rândul său, Ioan Horoba a afirmat că Pustai este, în continuare, antrenorul Gazului metan. El a mai adăugat că i s-a făcut o ofertă tehnicianului de a continua la Gaz metan şi crede că aceasta va fi acceptată de către Cristi Pustai. "Contractul domnului Pustai cu Gaz metan expiră în aceste zile, dar i-am făcut o ofertă, aşteptăm un răspuns până marţi, cel târziu. Personal, cred că va continua la Gaz metan, iar acest lucru nu poate decât să ne bucure", a mărturisit Horoba. 

www.tribuna.ro