Revenim la problema cu semintele pe stadion

Revenim la problema cu semintele pe stadion

In urma cu 6 luni am postat un articol pe site in legatura cu Interzicerea Semintelor pe Stadion.Articolul a fost postat pe mai multe pagini de socializare , cum ar fi Facebook , Twitter , Linkedin , dar tot degeaba.Chiar din contra , tot mai multi suporteri ai Gazului vin la meciurile de pe teren propriu cu 2-3 pungi de seminte ca sa le ajunga pana la finalul partidei.Atunci am trimis si un email conducerii clubului cu articolul respectiv , dar cum EI sunt foarte ocupati , nu au avut timp sa citeasca articolul si comentariile suporterilor.Iata ca din nou dupa 6 luni m-am gandit sa postez din nou articolul sperand ca cei din conducere vor interzice accesul cu seminte pe stadion,asa cum sunt interzise si pe alte stadioane din Liga 1,cum ar fi pe cel din Brasov , stadionul celor de la CFR , National Arena,si cel din Vaslui.
De ce vreau sa se interzica semintele pe stadion ?
In timpul meciurilor de pe teren propriu , poate unul din voi v-ati aflat in apropierea stadionul , s-au pe coridorul tribunei a-2a , si ati fost foarte dezamagiti pentru ca nu era pic de galagie , de parca nu era nici un meci , poate vreun amical.Unde sunt trompetele de pe stadion ? Unde sunt aplauzele , incurajarile ? Credeti ca echipa nu va juca mult mai bine daca publicul ar sustine-o in mai multe momente ale meciului ?

Oare ce avantaje ar aduce tuturor spectatorilor interzicerea accesului cu seminte pe stadioane ?

1. In primul rand lumea ar avea gura disponibila pentru incurajari si mainile pentru aplauze iar preocuparea omului de a scoate gustosul aliment din coaja s-ar transforma in frenezie cauzata de fazele mai incinse.

2. Tribunele cu suporteri ar arata mult mai bine fara acele curse punga-gura iar prim planurile de la TV n-ar mai abunda de domnisorele , dragute dealtfel , dar cu manutele in gura .

3. Nu ne vom mai scutura hainele de coji de seminte ajunse pe spatele nostru.

4.Igiena per ansamblu a populatiei care vine la meci : invariabil la meci te intalnesti , sau iti iei ramas bun de la multa lume prin stransul mainii – transferul microbilor din saliva de la unu’ la altu.

 Cel mai bine ar fi sa lasam semintele deoparte si sa venim la stadion sa incurajam echipa pentru ca are nevoie de sustinere.