Surpriza nu? Gazu 1-0 Chiajna

Surpriza nu? Gazu 1-0 Chiajna

Prima repriza a fost una foarte disputata, cu multe ocazii de ambele parti si cu cate un penalty neacordat pentru fiecare echipa. Pana la urma a aparut si primul gol, in minutele de prelungire. Petrovic a facut fault in careu si a fost eliminat dictandu-se si lovitura de la 11 metri pe care Lazar a transformat-o cu succes.


Inceputul reprizei secunde a fost marcat de un nou penalty acordat dupa ce Mamele a avut o intrare dura la Vitinho. Norocul nu i-a mai suras lui Lazar, care a ratat lovitura de la punctul cu var. Adi Popa a incercat sa o readuca in joc pe Chiajna, dar Plesca a fost la post. Replica gazdelor nu s-a lasat asteptata, Roman fiind servit in careu dupa o combinatie frumoasa intre Issa Ba si Vitinho, dar Nita a reusit sa pareze. Daca echilibrul numeric s-a restabilit in teren abia in minutul 89, dupa ce Madalin Ciuca a vazut si el al doilea galben si implicit cartonasul rosu, tabela de marcaj a ramas neschimbata.
Gaz Metan Medias – Concordia Chiajna: 1-0 (1-0)
Marcatori: 45+2′ Lazar
Cartonase galbene: 28′ Issa Ba, 36′ Markovici, 64′, 90′ Ciuca, 79′ Avram – 39′, 45+2′ Petrovic, 57′ Paulinho, 72′ Pana
Cartonase rosii: 90′ Ciuca – 45+ 2′ Petrovic
Gaz Metan: Plesca – Ciuca, Markovici (74′ Muth), Lazar, Frasinescu – Nicandro, Issa Ba (83′ Zaharia) – Avram, Gheorghe (58′ Todea), Roman – Vitinho.
Rezerve: Buchta, Bawab, Dudita, Tahar
Concordia: Nita – Krumov, Mamele, Petrovic, Guilherme – Adr. Popa, Filip, Muzac (77′ Munteanu), Dos Santos – Paulinho (71′ Pana), Rocha (47′ Lahcev).
Rezerve: Baruch, Adr. Popa II, Al. Radu, Iacob.