Azdren Llullaku va semna cu Gaz Metan

Azdren Llullaku va semna cu Gaz Metan

Tehnicianul Cristi Pustai este decis să întărească atacul gaziştilor. După ce pe 20 iunie a participat la trialul organizat de către gruparea medieşenă, vîrful de atac Azdren Llullaku a fost inclus de Pustai în lotul deplasat în Ungaria.
În vîrstă de 24 de ani, fotbalistul originar din Kosovo a avut evoluţii apreciate, astfel că la întoarcerea din cantonament oficialii Gazului Metan îi vor propune un angajament cu gruparea condusă de Pustai.
Atacantul este mai mult decît încîntat de posibilitatea de a semna cu medieşenii. "Sînt convins că o să mă adaptez la echipă pentru că este o ambianţă plăcută iar jucătorii m-au primit foarte bine.Mi-aş dori să rămîn la Mediaş", a afirmat Llullaku.

În vîrstă de 24 de ani, fotbalistul s-a mutat de 12 ani în Italia,unde a evoluat pentru prima oară  în serie D, la Sacilese, în sezonul 2006-2007, echipă pentru care a marcat 8 goluri. Un sezon mai tîrziu s-a transferat în serie C2 la FC Sud Tirol, de unde a revenit la Domegliara în serie D.  În sezonul 200-2011 a jucat la Tamai,echipă pentru care a marcat 22 de goluri în 33 de jocuri iar anul trecut a evoluat tot în serie D, la Sandona Jesolo, unde a înscris de 13 ori în 30 de partide.
sursa:www.gsp.ro
SUNTEM ONLINE SI PE  http://www.facebook.com/GazMetan