CFR Cluj 1-1 Gaz Metan Medias

CFR Cluj 1-1 Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias a reusit aseara sa termine la egalitate scor 1-1 , partida disputat in deplasare impotriva campioanei Romaniei , CFR Cluj , meci contand pentru prima etapa a sezonului 2012-2013.Golul Gazului a fost marcat de Ciprian Vasilache din lovitura libera in minutul 28 , iar pentru CFR a marcat Kapetanos in minutul 60 dupa o lovitura libera acordata destul de usor pentru formatia gazda.
In echipa Gazului au lipsit mai multi jucatori importati precum Akaki Khubutia , Eric de Oliveira , Thaer Bawab , Cristi Bud , Sergiu Bus , Jasmin Trtovac.

"Suntem mulţumiţi, dar eram şi mai bucuroşi dacă rămânea rezultatul de la pauză. ca potenţă fizică nu am stat rău, dar teama că joci cu echipa campioană i-a marcat pe jucători, nu le-a venit să creadă că sunt în faţa campioanei.

De fiecare dată, CFR-ul a început prost şi tot au ieşit campioni. Eu cred că anul acesta tot ei vor fi campioni, o să vedeţi.

Obiectivul Gazului este locul 7. Eric este suspendat în românia de 16 etape, avem proces cu el la FIFA, mai avem de lucru. Totuşi, va fi jucătorul Gazului 100%. Ne-am înţeles cu jucătorul, avem foarte mare nevoie de el"
, a spus Ioan Horoba la gsptv.

"Nu vreau să par lipsit de modestie, dar eu cred că meritam mai mult în această seară. Este totuşi un punct obţinut în Gruia şi nu avem cum să nu fim mulţumiţi. Vreau să felicit echipa gazdă pentru titlul câştigat în sezonul trecut.

Am avut o primă repriză bună, cu mai multe situaţii de contraatac. Din păcate am avut probleme la pasa finală şi nu am reuşit să mai marcăm. În partea a doua nu am mai putut fi periculoşi şi am avut şi câţiva fotbalişti care au căzut din punct de vedere fizic. Îmi pare rău că am primit gol din fază fixă.

Am început un nou campionat cu gânduri mari. A revenit şi Eric şi eu spun că avem un lot echilibrat, cu dubluri pe posturi. Eu vreau ca această echipă să fie periculoasă pe tot parcursul meciului
", a declarat Cristi Pustai la digisport.

CFR CLUJ: Stăncioiu - Ivo Pinto, Maftei, Rada, Camora - Deac, Sare, Mureşan, Bastos - Sougou, Kapetanos

Rezerve: Mincă, Piccolo, Sepsi, Edimar, Valente, Ronny, Vass

GAZ METAN: Buchta - Zaharia, Frăsinescu, Markovic, Vukadinovic - Todea, Fl. Dan - Avram, Vasilache, C. Petre - Vitinho

Rezerve: Pleşca, Ciucă, Fl. Lazăr, C. Gheorghe, Negru, Tahar, Dan Roman

Arbitri: S. Colţescu, M. Artene, D. Hulubei