Gaz Metan Medias 0-2 Pandurii Tg.Jiu

Gaz Metan Medias 0-2 Pandurii Tg.Jiu

Echipa antrenata de Cristi Pustai , Gaz Metan Medias , a pierdut in aceasta seara , scor 0-2 , partida sustinuta pe teren propriu in compania formatiei Pandurii Targu Jiu.Golurile oaspetilor au fost marcate de Dan Nistor minutul 15 si Ibeh minutul 80.

Echipele de start
GAZ METAN: Buchta - R. Zaharia, Frăsinescu, Akaki, Vukadinovici - Vasilache, Cr. Todea, Fl. Dan, C. Petre - Vitinho, Sg. Buş
Rezerve: Pleşca, Ciucă, Negru, Markovici, D. Roman, Cr. Bud, R. Avram
Antrenor : Cristi Pustai
PANDURII: Mingote - Unguruşan, Viera, Mamele, Al. Vlad - Cl. Voiculeţ, D. Nistor, Răduţ - Maxim, Boutadjine, Ibeh
Rezerve: Lazar, I. Rada II, Rusu, Grigoraş, Matulevicius, Lemnaru, C. Cristea
Antrenor : Petre Grigoraş.

 „Nu am reușit să contracarăm pressing-ul avansat, nu am reușit să blocăm acea posesie. Au fost și câteva momente cheie, aș zice eu - accidentarea de la început a lui Medeiros, iar asta a însemnat să jucăm un 4-1-4-1, deci cu Buș aproape nesusținut de al doilea vârf. Însă, din păcate, chiar dacă am avut un jucător în plus în zona de mijloc, nu am reușit să avem posesie. La pauză am schimbat fundașul lateral, am trecut la două vârfuri, am riscat puțin, pentru că am sesizat și noi că jucătorii adverși sunt mai mulți în zona mediană. Puteam, poate, să reintrăm în joc, dacă acel 11 metri ar fi fost transformat. Poate alta era soarta jocului, dar, acum, la sfârșitul jocului, trăgând linie, felicit echipa adversă. Este echipa învingătoare. Ne-am așteptat ca Pandurii să fie puternici, dar noi speram să fim mai puternici la fazele fixe. Însă, acolo l-am pierdut pe Markovic. Se vede că Akaky este încă la început. La CFR am arătat bine o repriză, apoi am avut o cădere de 30 de minute, apoi iarși am revenit. Asta e, vom merge la Bistrița pentru a reface ce am pierdut acasă. Cred că pentru oricine un punct din șase este puțin, dar este un moment de trezire. Probabil că după un joc bun cu campioana mulți jucători au crezut că va fi un campionat mai ușor. Ne-am completat lotul, însă mai sunt jucători care încă nu au drept de joc. Probabil că atunci când vor veni și acei jucători concurența va fi mai mare. Gaz Metan va fi o forță mai puternică decât ceea ce a arătat astăzi”, a mai spus Cristi Pustai, la Digi Sport 1.
Atacantul celor de la Targu Mures , Victoras Astafei a semnat un contract valabil 1 an cu formatia Gaz Metan Medias.