Victoras Astafei :''Am insistat sa ajung la Medias''

Victoras Astafei :''Am insistat sa ajung la Medias''

Noua achizitie a Gazului Metan , atacantul echipei FCM Targu Mures , Victoras Astafei , care a fost imprumutat la Gaz Metan pentru un sezon a acceptam sa raspunda intrebarilor adresate de catre Gazistul.

Gazistul : Ce ne poti spune despre noua ta echipa , Gaz Metan ?

Astafei : Gaz Metan are un lot foarte valoros , si un nucleu de jucatori care alaturi de domnul Pustai pot face o echipa foarte buna.,eu sunt optimist si tot timpul am vrut mai mult , vad echipa asta luptand pentru cupele europene .

Gazistul : Gazul are obiectiv locurile 1-7 crezi ca e unul cam indraznet ?

Astafei : De asta am si ales Gaz Metan , eu am fost cel care am insistat sa vin aici.Ce spuneam si mai inainte , eu unul vad potential in lotul pe care il avem.Trebuie doar ca fiecare dintre noi sa credem si sa vrem cu adevarat mai mult .

Gazistul : Gaz Metan are acum 8 atacanti , crezi ca poti prinde un loc de titular ?

Astafei : Stiu asta, ma repet inca odata este un factor care m-a facut sa aleg Gaz Metan , am incredere in mine, am o dorinta mare de a juca si o sa ajut echipa asta cum pot eu mai bine, din teren si din afara lui.

Gazistul : Ai marcat cam des impotriva Gazului , crezi ca suporterii echipei sunt multumiti de venirea ta la Medias?

Astafei : Nu astept de la inceput simpatie din partea lor , dar sunt sigur ca ma vor respecta si imi vor acorda sansa de a le castiga simpatia de la meci la meci, tot mai tare .

Gazistul : La Gaz Metan evolueaza jucatori care au trecut si pe la Mures , cum ar fi : Vasilache , Bawab , Dan Roman , Florin Dan si Sergiu Bus.

Astafei : Da asa este , m-am inteles foarte bine cu fiecare dintre ei , abia astept sa ii reintalnesc si sa ma antrenez din nou alaturi de ei , dar cu siguranta ca si cu ceilati baieti ma voi intelege la fel.

Gazistul : O ultima intrebare , ce mesaj le transmiti suporterilor echipei Gaz Metan ?

Astafei : Suporterilor le doresc sanatate si sa ne bucuram impreuna de victoriile echipei. Sper din suflet sa nu ii dezamagesc.