Avancronica meciului Gaz Metan - Severin

Avancronica meciului Gaz Metan - Severin

Antrenorul Cristian Pustai a fost rezervat în declarații, ca de obicei, dar a confirmat că echipa sa își dorește victoria, pentru a ajunge la nouă puncte în clasament, după primele șase jocuri oficiale. "Se anunță un meci destul de greu, pentru că echipa din Severin a jucat foarte bine în deplasări, și la Brașov și la Astra. La Astra a reușit chiar să scoată un punct, iar la Brașov a pierdut, fiind învinsă în minutul 84. Deci, o echipă destul de periculoasă în deplasare. Nu au nicio victorie, așa că vor veni să câștige cât mai mult din acest meci de la Mediaș, dar și noi am vrea să reușim două victorii consecutive, iar pe urmă să tratăm meciul de la Brașov de pe altă poziție. Să sperăm că vom reuși acest lucru, iar nouă puncte după șase etape ar fi un parcurs bun, având în vedere că în primele cinci etape am jucat cu primele trei clasate", a declarat Pustai.

Atacantul Azdren Llullaku, care a semnat cu Gaz Metan înainte să înceapă campionatul, a primit miercuri "cartea verde" și poate evolua pentru echipa din Mediaş. "Am așteptat mult și în sfârșit acum cartea verde a sosit și pot evolua pentru Gaz Metan. Sper să nu îmi fie greu să joc. Antrenorul decide dacă vineri pot juca sau nu. Eu sunt pregătit. Îmi doresc foarte mult să ajut această echipă și sper să o fac cu brio. Nu știu dacă m-a afectat această întârziere a cărții verzi, dar acum sper că pot evolua și încerc să dau tot ce e mai bun din mine pentru a ajuta echipa", a declarat Llullaku.

La Gaz Metan va absenta stâlpul defensivei, Zarko Marković, care are o miozită abdominală. "Marković are miozită abdominală. Nu a putut nici la Galați să intre, a ieșit la încălzile, dar nu a putut să joace. Mai sunt jucători care mai resimt dureri cauzate de lovituri, dar, probabil, până la ora jocului vor fi refăcuți", a spus Pustai.

Echipa probabilă

Buchta
Zaharia, Frăsinescu, Khubutia, Vukadinović
Todea, Tahar ,Astafei , Cip.Petre
Sg.Buş , Cristi Bud.
Rezerve : Sergiu Muth,Florin Dan,Azdren Llullaku,Dan Roman,Ciprian Vasilache,Vali Negru,Nicandro.

Antrenor: Cristian Pustai

Accidentaţi: Z.Marković, Vitinho , Ionut Buzean , Alex Muntean.

Va mai lipsi: Eric (nu a primit "cartea verde")
CS Turnu-Severin

CS Turnu-Severin a pierdut două puncte mari în urma meciului susținut pe teren propriu cu "U" Cluj. Echipa lui Marian Bondrea a primit încă din debutul meciului un gol, dar a intrat la pauză cu un avantaj de doi oameni în plus pe teren. Din păcate pentru olteni, aceștia n-au știut să profite de această oportunitate și au fost nevoiți să se mulțumească doar cu un singur punct. Ei au rămas fără victorie de când au promovat în Liga 1, deși au dat senzația în multe meciuri că pot câștiga. Va urma o deplasare grea la Medias, unde "lupii dacici" vor lupta pentru un punct. Ei își doresc foarte mult să smulgă un egal Gazului, iar în etapa următoare să o bată pe Ceahlăul că să iasă cât mai repede de pe locurile retrogradante.
Pentru meciul de la Mediaş, antrenorul Marian Bondrea se va putea baza pe serviciile fundaşului Alexandre Durimel şi pe cele ale atacantul Sergiu Arnăutu, ultima achiziţie a severinenilor, care vor fi legitimaţi astăzi la Federaţia Română de Fotbal.

Cooptat în iarnă la CS Turnu-Severin, Valentin David nu a rezistat decât până la începutul acestei săptămâni, când a decis să renunţe la postul de antrenor cu portarii. Acesta a afirmat că nu şi-a reziliat contractul şi că o va face în momentul în care îşi va primi drepturile financiare, punctând că până în prezent nu a primit nici un ban. "Nu mi-am dat demisia încă, am plecat aşa… Nu mă mai duc, pentru că nu sunt perspective la Severin, iar eu nu pot să lucrez fără bani. Le-am spus şi lor că am casă, am familie... Nu am venit la Severin pentru ca să-mi fac relaţii. Am venit să muncesc şi să fiu plătit, ori eu nu am văzut nici un ban până acum şi nu-i normal. Am cheltuit din propriul buzunar pentru deplasări, iar eu nu am jucat la Barça sau la Inter ca să am averi. Eu trăiesc din banii pe care-i câştig zi de zi din fotbal, iar de trei luni am primit doar o jumătate de salariu. Am familie, pe care n-o pot întreţine fără să fiu plătit. Trebuia să mi se spună de la început că nu sunt bani. Rămân acasă, la Craiova, şi îmi văd de grupa mea de copii, că mai e puţin şi începem campionatul. Le doresc baftă, să-şi rezolve problemele şi să rămână în Liga 1", a a declarat David.
Echipa probabilă
Marinescu
Mitić, Bălău, Dandea, Giurgiu (Bălace)
Buleică, Hugo Moutinho, Pătraşcu (Golić), Al.Zaharia
Vancea, Thomas

Antrenor: Marian Bondrea

Accidentaţi: nu există
Suspendaţi: nu există
  
sursa:www.romaniansoccer.ro