Gaz Metan Medias 1-1 Steaua Bucuresti

Gaz Metan Medias 1-1 Steaua Bucuresti

Gaz Metan Medias a terminat la egalitate scor 1-1 , partida sustinuta aseara impotriva formatiei Steaua Bucuresti.Golul Gazului a fost marcat de Victoras Astafei in minutul 36 , in timp ce pentru echipa oaspete a marcar Raul Rusescu in minutul 79.
In urma acestui rezultat , Gaz Metan ajunge la 4 meciuri consecutive fara victorie in acest campionat , si la 5 meciuri consecutive fara infrangere in fata Stelei.


Echipele de start
Gaz Metan: Buchta - Frăsinescu, Markovici, Akaki, Vukadinovici - Todea, Fl. Dan - Astafei, Tahar, C. Petre - Cr. Bud
Rezerve: Pleşca, Zaharia, Ciucă, Nicandro, Vasilache, C. Gheorghe, D. Roman

Steaua: Stanca - Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Pîrvulescu - Bourceanu, L. Filip - Chipciu, Rusescu, Tănase  - Rocha
Rezerve: Tătăruşanu, Latovlevici, Martinovici, Năstăsie, Fl. Costea, T. Bălan, Nikolici.


"Ne consolăm cu gândul că suntem o nucă tare pentru Steaua, dar ar trebui să considerăm egalul echitabil. Steaua are o echipă foarte bună, mai ales pe zonă centrală. Nu am reuşit să ne dublăm cum trebuie la faza golului lor, dar ăsta este fotbalul. A fost un meci frumos, în care noi am încercat să facem ce face o echipă mică. Nu am reuşit să ieşim din apărare cu pasă scurtă, lucru foarte greu de făcut în faţa unei echipe care face un presing agresiv. Încă ne căutăm, mai sunt jucători care trebuie să apară şi sunt sigur că vom fi o nucă tare. Azi parcă mi-am adus aminte de meciul cu Mainz. Astăzi am întâlnit probabil campioana şi echipa care joacă cel mai frumos fotbal", a spus Pustai la DigiSport.

La acest meci au asistat aproximativ 8000 de spectatori.
Suntem online si pe pagina de Facebook  http://www.facebook.com/GazMetan