Viitorul Constanta 0-1 Gaz Metan Medias

Viitorul Constanta 0-1 Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias a reusit sa castige partida disputata la Galati contra echipei Viitorul Constanta , prin golul marcat de Victoras Astafei in minutul 87.
Adversarii Gazului au avut 2 jucatori eliminati , Larie min. 13 si Tosca min. 68 .

"A fost o victorie muncită în faţa unei echipe frumoase, care sper să rămână în Liga I. Noi am început greu şi apoi, chiar dacă am avut doi oameni în plus, am adus mingea foarte greu în careu. Pe final am avut noroc, dar mai câştigi meciuri şi astfel. Trebuie să avem dăruire, demnitate. Sunt un pic supărat pe jucători, nu aşteptăm iarna ca să jucăm mai bine. A fost mai greu cu Viitorul decât cu Steaua. Pun între ghilimele, pentru că atunci am făcut totuşi doar un egal", a spus Pustai la DigiSport.

Gaz Metan: Buhta - Frăsinescu, Akaki, Markovici, Vukadinovici - Fl. Dan, Cr. Todea, Tahar, C. Petre - Astafei, Buş
Rezerve: Pleşca, Ciucă, Zaharia, Vasilache, Breeveld, Roman, Gheorghe

Viitorul: Vîtcă - Mladen, Bejan, Larie, Toşca - Lazăr, Onicaş - Iancu, N. Dică, Chiţu - Vl. Rusu
Rezerve: Buzbuchi, Puţanu, Alibec, Bălaşa, Benzar, Vaştag, Albu

Get Adobe Flash player

22 comentarii:

Ady gazuu spunea...

greu de tot doar in 9 oamenii au putut domina..daca juca domn profesoorr cu 2 atacantii de la inceputt ...erea super..respect astafei...florin dan daca inscria meciul era inchis..Forta gazuuu...incaoo odata respectt victoras ASTAFEI!

Anonim spunea...

Ce se intampla ? Deabia am putut bate cu 2 oameni in plus , puteau sa marcheze ei pe final.Ce se intampla cu Ciprian Petre??Nu mai joaca NIMIC.Ma rog la Dumnezeu sa revina odata Eric , Bawab , Vitinho si Bud.

adi irl spunea...

Nu am crezut ca dupa o victorie a echipei mele de suflet sa am asa un gust amar ca dupa acest meci!In afara de cele 3 pct luate,nu se poate spune absolut nimic dupa un asemenea joc.Avem categoric si fara dubii sanse mari la retrogadare dupa ce a aratat echipa in aceste 5 jocuri.Asa o indolenta si aroganta nu mi-a fost dat sa vad niciodata de cind mai uit la gazu.Acesti lesinati ca altfel nu pot sa le spun( sa simta asta ca un compliment)ar trebui sa le fie rusine ca poarta tricoul acestei echipe dupa o asemenea caricatura de fotbal.Cred ca incep sa-i inteleg pe medieseni din tribuna vizavi de incurajarile echipei,nu tot astia erau cind la cea mai mica dificultate a clubului in plata salariilor aveau de gind sa-si depuna memori la federatie?Astia-s mercenari nu fotbalisti!

Anonim spunea...

Echipa o sa isi revina odata cu revenirea lui Markovic care s-a accidentat , Vali Negru , Eric , Bawab , Vitinho , Llullaku...Am incredere in aceasta echipa.

Anonim spunea...

Nu stiu ce se intampla , tot din noroc/nimereala dam gol , tot din noroc/nimereala facem punct/puncte.Cu orice echipa jucam , ne domina.

Alin spunea...

respect astafei incepe sa faca treaba bravo lui ! FORTA GAZU ! :D

Anonim spunea...

Slab gazu azi cu noroc a catigat...noroc cu astafei care nici el nu a stralucit azi:)

Anonim spunea...

Florin Dan foarte salb azi....in schimb ma lasat placut surprins acel nr 16 foarte bun jocul de azi...

Anonim spunea...

jenant,penibil o rusine de echipa....... lesinati pacalici....

Anonim spunea...

COPII AIA NE-A ARATAT FOTBAL,FRATILOR. EI IN 10, APOI IN 9 IAR NOI BUBUIM MINGI IN FATA SAU TREC PE LAGA AKAKI DE PARCA NICI NU A FOST PE ACOLO. BINE CA LA SCOS FIINDCA NUMAI IA INCURCAT PA ZAHA SI PE COSMIN. AKAKI II REBUT CARE NUMAI GESTICULEAZA CA UN PSIHOPAT.
PROFULE BUNA MISCARE DAR FARA ZARKO SUNTEM IN PLOP, IAR NOROCUL ............ESTE SPORADIC, ATENTIE!

Anonim spunea...

Nu pot sa zic FELICITARI GAZU, chiar daca s-au luat 3 puncte, jocul echipei nu a convins, atacul inca nu este ceea ce ne dorim, probabil ca odata ce vor intra Eric si Bawab, dinamica echipei va fi alta. Viitorul Constanta va fi o echipa incomoda in acest campionat, va incurca multe echipe, chiar si cele mari, acesti tineri se vor bate pina la ultimul pt. a face impresie. Epitetele , ''Lesinati'',''Jenanti'' sint sigur ca sint puse de comentatori ai acestui site care nu au numic in comun cu echipa GMM, este bine sa critici, dar sa pastram totusi o decenta in critica. Orice suporter adevarat al unei echipe, indiferent ac discutam de GMM sau alta echipa, poate ajuta echipa prin critici constructive, decente, trebuie sa fi alaturi de echipa si atunci cind pierd si cind cistiga. Probabil, undeva in jurul etapei cu nr. 10 vom cunoaste cu adevarat unde sintem ca echipa si ca individualitati, deci, sa ne stopam aici amaraciunea si sa negindim ca in urmatorul meci acesti baieti au nevoie de sustinerea noastra.
HAI GAZU ! HAI BAIETII !

Anonim spunea...

In afara de portar care ne-a scos din rahat, apararea a fost varza, mijlocul debusolat iar atacul cu bafta(sau scos). Numai fitze iar fotbal ioc. Rusine sa va fie pentru jocul pe care l-ati prestat, amatorilor.

Anonim spunea...

vai vai gazule si voi vreti sa aveti galerie,ma intreb ptr ce? rau jucat macar am facut si noi o victorie dar tare rusinoasa.oricum ptr ca va iubesc HAI GAZU

Anonim spunea...

Haideti sa incurajam baietii ca urmeaza peste cateva zile meciul cu Severin.

Anonim spunea...

nu mi-a placut deloc echipa ..am jucat aproape tot meciul +1 un jucator nu s-a vazut ..am jucat 25 de minute +2 jucatori ..nu prea s-a vazut. doar geniul lui astafei a facut ca astazi sa plecam de la galati cu 3 pct. poate exagerez dar dupa cum decurg lucrurile nu vad cer senin deasupra mediasului nici sezonul asta. daca ne-am chinuit in halul asta cu o nou promovata ce vom face cu echipe gen brasov ..astra ... petrolu ..echipe de mijlocul clasamentului. vad ca cu echipe de top gen steaua si cfr jucatorii se motiveaza. bus s-a vazut doar ca a iesit la schimbare ..am dominat si astazi meciul am stat in jumatatea lor ..dar fara ocazii. avem mare nevoie de atacantul ala care sa o bage in poarta. sa ii multumim lui Dumnezeu ca Markovic nu a plecat. s-a vazut si astazi cum scartaie apararea fara el ..au avut si aia 2 ..3 ocazii ..si doar norocul si reactia de moment a lui buchta a facut ca cei de la constanta sa nu inscrie. sa faca bine nea pustai sa gaseasca un jucator care sa ne bata penalty-urile ..ca uite asa ..ratam ocazii de a marca ca tantalaii. daca dadea gol acolo dan era 1-0 ..s altul era meciul. lumea era extaziata la ce transferuri a facut echipa ... si eu de altfel eram la fel ..dar se pare ca toti sunt cam deziluzii ..is buni doar pe foaie. singurul transfer bun facut de noi e astafei ..tot repsectul pt. el. cand il vad jucand parca il vad pe hoban ..un jucator polivalent ..poate juca pe toate pozitiile ..se apara ..bine ..ataca bine. e pe tot tereul. bravo lui. una peste alta o victorie norocoasa. chiar daca am dominat ..NU AM AVUT OCAZII. si asta ar trebui sa dea de gandit stafului tehnic.

Cand isi revin ceilalti jucatori? spunea...

Iata pe ce jucatori nu am putut conta in acest meci :

Sergiu Muth , Zarko Markovic , Jasmin Trtovac , Ionut Buzean , Razvan Avram , Vali Negru , Eric de Oliveira , Alex Munteanu , Taher Bawab , Vitinho Medeiros , Cristi Bud si Azdren Llullaku.

O ECHIPA INTREAGA !!

OARE CAND VOR FI SI ACESTIA APTI DE JOC ???1

Anonim spunea...

frumos jocul lui zaharia !!!! ar trebui jucat mai des si sa isi ia inima in dinti sa creeze ocazii de pe banda . excelenta prestatia lui astazi . felicitari lui si lui astafei

Anonim spunea...

da da foarte fain jocu lu zaharia mi ar place sa i mai vad evoluti asa bune;)... si buhta a avut cateva interventi remarcabile...in rest nu prea am remarcat cu ceva in plus pe nimeni...bine pana la gol astafei parerea mea ca nici nu sa vazut...oricum pana la urma e bine cand totul de termina cu bine :) brova...FORTA GAZU!!!

Anonim spunea...

Echipa asta NU are antrenor. PUNCT.

Anonim spunea...

slabi rau....asa trupa slaba nu am avut de mult

Anonim spunea...

rusine...rusine....rusine, ceva trebuie facut la echipa asta.......nu o sa avem la fiecare meci cate 2 oameni in plus sa putem face puncte.....nu ma pot bucura pt cele 3 puncte castigate, la ce am aratat pe teren nu meritam nici un punct

Anonim spunea...

Pustai pleaca de la gaz nu vezi cum joaca echipa te bucuri de mai ai putin si ti pica ochelarii la gol cu viitoru in min 87 cu 2oameni in plus ai demnitate si dupa ce iei bataie de la severin pleaca