Cristi Pustai : ''E bun si un egal cu Astra''

Cristi Pustai : ''E bun si un egal cu Astra''

Antrenorul Gazului, Cristian Pustai, a declarat, ieri, într–o conferinţă de presă, ca si un egal ar fi bun in deplasarea de la Giurgiu, precizând că nu poate spune că merge să obţină cele 3 puncte, având în vedere că gruparea antrenată de Mulţescu a învins în ultimele 4 etape.

"Urmează un meci la o echipă care, în acest început de campionat, are un parcurs foarte bun, este pe locul 3 şi are 4 victorii consecutive. Ne aşteaptă un meci foarte greu, în care trebuie să luptăm să redevenim acea echipă greu de învins în deplasare. Trebuie să arătăm că meciul cu Chiajna a fost un accident. Nu pot să spun că mă duc să câştig la Astra, o echipă care de 4 etape câştigă pe orice teren", a spus Pustai.

Antrenorul medieşenilor s-a arătat bucuros că suspendarea lui Eric de Oliveira a fost ridicată, astfel încât jucătorul poate evolua în meciul cu Astra. "Introducerea lui Eric în echipă e un plus. Şi în meciul amical cu Bistriţa s-a schimbat exprimarea în teren, mai ales în faţă. Atacurile sunt mai inventive, vine cu un plus de precizie. Ne mai gândim cât o să fie folosit Eric, pentru că nu este la capacitatea maximă, dar cu siguranţă va juca. Mă bucur că revine, sper să fie de bun augur", a adăugat Pustai.
Partida Astra - Gaz metan Mediaş, contând pentru etapa a IX a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 19.00.