Cat de dezamagit e Mister Horoba

Cat de dezamagit e Mister Horoba

Preşedintele celor de la Gaz Metan, Ioan Horoba, consideră că Pustai este principalul vinovat pentru umilinţa suferită la Giurgiu, unde medieşenii au fost învinşi, ieri, cu 4-0. 

Gaz Metan Mediaş s-a făcut de râs la Giurgiu, unde a fost spulberată, ieri, de Astra, cu un sec 4-0. La pauză scorul partidei a fost egal, 0-0, ceea ce l-a făcut pe președintele medieșenilor să spere măcar la un egal. Dezastrul de la final l-a înfuriat pe Ioan Horoba, care pune la zid întreaga echipă, în frunte cu antrenorul Cristi Pustai.
”Nu pot să-mi dau seama ce le-a spus Pustai la pauză jucătorilor și ce le-a spus Mulțescu de au reușit să dea patru goluri în repriza a doua. Aici este diferența, probabil, pentru că prima repriză a fost una destul de echilibrată și îmi dădea speranțe. Sunt supărat pe toată lumea, în frunte cu Cristi Pustai, binențeles, pentru că i s-au creeat toate condițiile. Are unul din loturile cele mai bun pe care le-a avut Gaz Metan Mediaș”, a declarat Horoba la emisiunea Fotbal LOOK, difuzată aseară de postul de televiziune Transilvania LOOK.
Formația antrenată de Cristi Pustai e la a treia înfrângere consecutivă în campionat, cu 10 goluri primite în trei partide. Gaz Metan va disputa următoarele două partide acasă cu Universitatea Cluj și Dinamo. Horoba se așteaptă ca Pustai să-şi dea demisia dacă echipa nu va reuși maximul de puncte după aceste confruntări. ”Nu poți să ajungi cu lotul care îl ai să te zbați pentru supravețuire în Liga întâi. Sperăm să redreseze corabia invers, pentru că altfel, aici nu se pune problema de-al da afară pe Pustai. Este normal ca nici el să nu-și mai dorească să continue dacă va mai avea rezultate negative în continuare”, a explicat şeful medieşenilor. După 9 etape formația medieșeană ocupă locul locul 12 în campionat, cu doar nouă puncte.

  sursa:citynews.ro