Macelariti la Giurgiu.Ce facem domn Profesor?

Macelariti la Giurgiu.Ce facem domn Profesor?

Echipa antrenata de Cristi Pustai continua prestatiile slabe din acest campionat , si pierde din nou , de aceasta data in deplasarea de la Giurgiu , acolo unde au fost infranti fara probleme de Astra cu scorul de 4-0.

Astfel Gaz Metan ajunge la a 3-a infrangere consecutiva si se apropie cu pasi repezi de zona retrogradarii.


 Gaz Metan : Pleşca - Trtovac, Frăsinescu, Akaky, Markovici - Todea, Tahar - Astafei, Eric, Vasilache - Bud
Rezerve: Buchta, Buzean, Negru, Gheorghe, Petre, Bawab, D. Roman .


Astra : Gavrilaş - De Amorim, Găman, Ben Youseff, Junior Morais - Enache, Takayuki, Tembo, Di Stefano - Fatai, Budescu
Rezerve: D. Moldovan, Yahaya, Ivanovski, Nogo, Vădrariu, Muresan, Ben Djemia .


"La 4-0 este normal să fiu dezamăgit atât de rezultat, cât şi de joc. Dacă am fi jucat la fel ca în prima repriză, probabil nu aveam de ce să fiu dezamăgit. Am făcut greşeli multe în partea a doua. Au existat şi schimbările acestea forţate, plus că am avut şi câţiva fotbalişti care nu au prea jucat. Eşecurile consecutive se văd în clasament, din păcate. Trebuie să câştigăm următoarele două meciuri, altfel vom rămâne în zona periculoasă. Dacă Eric va da mai mult, atunci şi forţa ofensivă a echipei va creşte. Trebuie să fim cât se poate de obiectivi şi să remediem problemele pe care le avem. În România, dacă ai o serie de rezultate pozitive, atunci poţi urca pe poziţia de lider. Deci Astra cred că merită să fie acolo", a spus Pustai la DolceSport.

Pentru echipa noastra urmeaza 3 meciuri consecutive pe teren propriu , cu Fc Caracal in Cupa Romaniei si in campionat cu Universitatea Cluj si Dinamo Bucuresti.