Dezastru in Ardeal : Alta echipa se retrage

Dezastru in Ardeal : Alta echipa se retrage

După mai vechile experienţe neplăcute, cu FC Inter, Şoimii şi FC Sibiu, numai în acest an au dispărut Gaz metan II Mediaş, Sevişul Şelimbăr şi FC Cisnădie, toate din eşaloanele naţionale , iar in urma cu 2 zile clubul din Liga 2 Vointa Sibiu a declarat ca s-a retras din campionat.
Astazi un nou club din Ardeal a pus lacatul la stadion si urmeaza sa se desfinteze.Potrivit www.alba24.ro, Unirea Alba Iulia se desfiinţează. Este verdictul dur, dat în urmă cu câteva momente de către finanţatorii clubului Unirea Alba Iulia. Aşadar, după mai multe luni de coşmar, calvarul a luat sfârşit pentru fotbaliştii care erau mai mereu amânaţi cu plata salariilor. Fără un ajutor din partea factorilor de decizie locali, cei din consiliul de administraţie al clubului au decis să desfiinţeze gruparea din Alba Iulia.
„Echipa se desfiinţează. Cred că da, numai dacă vine cineva azi, mâine, cu un miliard, ca să putem juca vineri, vom continua, ceea ce nu cred. În rest, e moartă. Dacă toată lumea numai ne huleşte şi suntem făcuţi hoţi peste tot... De 3 ani şi jumătate ne tot chinuim”, a declarat Marian Sarmeş, acţionar la Unirea Alba Iulia.