Doar egal cu Dinamo Bucuresti

Doar egal cu Dinamo Bucuresti

Gaz Metan și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 2-2, partida disputată sâmbătă seară, la Mediaș, în etapa a 11-a a Ligii I la fotbal.

Oaspetii început partida în forță și au deschis scorul în minutul 17, când Dănciulescu a speculat o greșeală a lui Akaki, i-a pasat excelent lui Alexe, care nu l-a iertat pe portarul Alex Greab. Medieșenii au revenit însă și au întors rezultatul prin golurile marcate de Astafei (26) și Bawab (40).
La puțin timp după startul reprizei a doua, egalitatea s-a restabilit, Trtovac înscriind în propria poartă. Până la final, în evidență a ieșit doar portarul dinamovist Naumovski, care, prin paradele sale, și-a salvat echipa de la eșec.Oaspetii au terminat partida cu un om în minus, Nica fiind trimis la cabine în minutul 78, pentru cumul de cartonașe galbene.
Gaz Metan au primit o lovitură grea înaintea partidei. Pleșca, portarul titular al Gazului s-a accidentat la încălzire, fiind scos pe brațe de pe teren. Locul său între buturi a fost luat de tânărul Greab.

Echipele de start

Gaz Metan: Greab - Frăsinescu, Trtovac, Akaki, Buzean - Astafei, Tahar, Todea, C. Petre - Eric, Bawab
Rezerve: V. Negru, Zaharia, Vukadinovici, Avram, Nicandro, Llulaku, Cr. Bud
Dinamo: Naumovski - C. Nica, Dr. Grigore, Luchin, Pulhac - C. Matei, Boubacar, C. Munteanu, Curtean - Alexe, Dănciulescu
Rezerve: Bălgrădean, L. Rus, Scutaru, Koulibaly, Axente, Ţucudean, A. Cristea .

Interesant este că în lotul găzarilor nu exista al treilea portar, iar rezerva lui Greab a fost mijlocaşul Vali Negru. În cazul în care titularul din poarta Mediaşului s-ar fi accidentat, gazdele ar fi fost nevoite să introducă un mijlocaş în poartă, jucător care nu era iniţial inclus în lotul pentru acest meci. (gsp.ro)