Gaz Metan Medias 1-0 Fc Vaslui

Gaz Metan Medias 1-0 Fc Vaslui

Gaz Metan Medias a reusit sa invinga in aceasta seara pe teren propriu FC Vaslui , cu scorul de 1-0 , si s-a indepartat de zona fierbinte a clasamentului Ligii 1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Victoras Astafei in minutul 27 din penalty.

ECHIPELE DE START:
Gaz Metan: Loncarici - M. Ciucă, Frăsinescu, Z. Markovici, Buzean - Cr. Todea, Tahar - Astafei, Eric, C. Petre - Bawab
Rezerve: Greab, Vukadinovici, Llullaku, Bud, R. Avram, V. Negru, Muth

FC Vaslui: D. Coman - Milanov, Varela, Celeban, Charalambous - Caue, R. Costin - Antal, N. Stanciu, Sînmărtean - M. Niculae
Rezerve: Straton, Sburlea, Tukura, Varga, Cordoş, Buhăescu, Jumisse

"E bine că am smuls cele trei puncte. Am distrus o statistică negativă contra celor de la Vaslui. Nu am comentat niciodată şi nu vorbesc despre arbitraj. Aş dori ca în arbitraj să existe dinastia Tudorilor şi totul ar fi bine", a declarat Cristi Pustai la DigiSport.

"Tudor ne-a furat. Când nu zâmbeşte are deja în cap execuţia. Am avut probleme cu Tudor şi anul trecut. Este un penalty inventat, ar trebui să se dea o mie de lovituri de pedeapsă pe meci dacă se dă la acea fază. Tudor ne-a furat campionatul anul trecut. Continuă execuţia Vasluiului cu sânge rece. Are mari interese Tudor", a spus Adrian Porumboi la Fanatik Show. 

In urma acestei victorii , Gaz Metan Medias a urcat pe locul 11 , iar in urmatoarea etapa se va deplasa la Galati , acolo unde va intalni Otelul.