Mai pierdem o echipa din Judet

Mai pierdem o echipa din Judet

După mai vechile experienţe neplăcute, cu FC Inter, Şoimii şi FC Sibiu, numai în acest an au dispărut Gaz metan II Mediaş, Sevişul Şelimbăr şi FC Cisnădie, toate din eşaloanele naţionale, iar acum şi CSU Voinţa declară forfait.
Sătuli să o ducă de pe o zi pe alta, oficialii Voinţei au hotărât că e timpul să retragă echipa din campionat. Motivul? Lipsa banilor, clubul având în prezent datorii de peste 100.000 de euro şi aflându-se în imposibilitatea de mai plăti nu numai salariile jucătorilor şi ale angajaţilor, ci chiar şi baremurile de arbitraj, aşa cum s-a întâmplat la meciul din runda precedentă, cu FC Argeş.
"Ne-am săturat să tot cerşim bani pentru echipă. Jucătorii au salariile neachitate, cu siguranţă urmau să depună memorii pentru a deveni liberi de contract. Baremul de arbitraj pentru meciul cu FC Argeş nu l-am plătit. Marţi vom trimite adresa oficială la FRF, iar miercuri, băieţii îşi vor primi dezlegările. Considerăm că astfel le facem şi lor un bine, devin liberi de contract şi îşi vor putea găsi alte echipe. Ne dorim măcar să mergem mai departe cu grupele de copii şi juniori, dacă mai e posibil", a declarat, aseară, un oficial al clubului sibian.  

Singura echipa de fotbal din primele 3 ligi a judetului Sibiu este Gaz Metan Medias.

sursa:www.tribuna.ro