A fost odata , dar va mai fi vreodata ?

A fost odata , dar va mai fi vreodata ?

Probabil ca multi fani ai Gazului sunt acum extremi de suparati deoarece nimic nu mai functioneaza asa cum trebuie la echipa,(ca şi mine de altfel) după un tur de campionat foarte slab . Unde este acea echipă care facea spectacol pe teren , care facea suporterii fericiti ? Unde este echipa aceea care făcea furori candva in liga 1 ? Cred că toţi suporterii Gazului îşi pun aceste întrebări încercând să găsească un răpuns...
Echipa aceea se pare ca a apus de mult , dar oare din ce motive ? , GAZU ,  ceea ce se vrea a fi azi Gaz Metan Medias,este doar o copie nereuşită a echipei de altădată,când chiar puteai spune că este cea mai frumoasa echipă din România asa cum zicea Ivan Ioan intr-un cantec dedicat echipei :''Ca in liga lu'Mitica cea mai frumoasa echipa,e echipa noastra Gaz Metan''.
Noi acum stam toata ziua cu ochii largi deschisi prin presa sa vedem cine pleaca cine vine.Dar la noi la echipa e ceva obisnuit.Vindem prea repede jucatori tineri , jucatori importanti , jucatori care fara ei probabil nu am face perfomanta.Noi suntem obisnuiti sa aducem la Medias doar jucatori anonimi si liberi de contract.Pai asa poti face perfomanta ? Ma uitasem si eu prin presa , am ramas uimit de cea ce face Ioan Niculae la Astra , chiar daca e cel mai bogat patron din fotbalul romanesc nu prea baga bani in transferuri dar o adus jucatori care nici prin gand nu i-a trecut ca pot face perfomanta impreuna la Giurgiu ,dar iata ca dupa 14 etape echipa se afla pe locul 2 in clasamentul ligii 1.Cum poate un singur om sa creeze o echipa asa buna cu jucatori adusi pe bani putini sau liberi de contract iar noi nu reusim ?,Noi de ce in ultimii 4-5 ani am adus doar jucatori liberi de contract sau aruncati de la alte echipe ?Daca vrem sa facem perfomanta trebuie sa bagam bani in echipa , in transferuri , sa aducem jucatori buni , valorosi , care sa ne poata ajuta sa ne indeplinim obiectivele.Acum ramane sa vedem ce se va intampla in pauza de iarna.

Asta e , asteptam sa vedem ce va fi.Eu iubesc si tin la aceasta echipa indiferent de cea ce se va intampla .