O noua infrangere , nimic nou.Urmeaza Petrolul

O noua infrangere , nimic nou.Urmeaza Petrolul

Gaz Metan Medias a pierdut luni seara scor 1-2 , partida disputata in deplasare impotriva echipei Rapid Bucuresti , dupa ce gazistii au condus cu 1-0 prin golul marcat de mijlocasul Eric de Oliveira din lovitura de pedeapsa in minutul 34.
Formatia antrenata de Cristi Pustai putea sa se desprinda la 2-0 daca atacantul Azdren Llullaku era mai atent la mingile oferite ''pe tava'' de coechipierii lui.
Astfel Gaz Metan ajunge la a 3-a infrangere consecutiva si se claseaza in acest moment pe locul 14 , la doar 1 punct de primul loc retrogradabil ocupat de Universitatea Cluj.

Rapid: Pecanha - Al. Coman, Burcă, Abrudan, Milisavljevici - M. Roman, Cordea, Pavlovici, Herea - Ioniţă, Ilijovski

Rezerve: Albuţ, Al. Ioniţă II, Surdu, Rui Duarte, Oros, Renan, Figuieredo

Gaz Metan: Pleşca - Astafei, Muth, Frăsinescu, Buzean - Todea, Eric, Breeveld, Tahar, V. Negru - Llullaku

Rezerve: Loncaric, C. Petre, Trtovac, Bawab, Avram, Zaharia, D. Roman.

"Am avut trei şanse pe contră să închidem acest joc, exact înainte să primim gol. Se pare că nu putem lua puncte din Giuleşti, de câţiva ani tot conducem şi pierdem. Noi am avut şanse să înscriem şi în repriza secundă, dar au fost câteva greşeli şi am luat galbene, care în repriza a doua ne-au lăsat cu un om în minus.Nu pot să mă gândesc la demisie, echipa a jucat totuşi. Nu suntem mai slabi decât atunci când jucam în Europa, dar nu suntem nici mai puternici. Au fost câţiva jucători care au plecat de la echipă, ca Pârvulescu, Hoban, Bud, Akaki... Acum avem puţini jucători dornici de afirmare şi de ascensiune", a declarat Cristi Pustai

Etapa urmatoare , ultima a turul de campionat , Gaz Metan va intalni pe teren propriu formatia Petrolul Ploiesti , meci care va avea loc vineri 23.11.2012 , incepand cu ora 18.00.