Rapid - Gaz Metan , fara spectatori

Rapid - Gaz Metan , fara spectatori

Partida dintre Rapid Bucuresti si Gaz Metan Medias care este programata luni ora 21.00 , se va disputa fara spectatori.Comisia de Disciplină a LPF a decis ca Rapid să dispute următoarele două partide de pe teren propriu fara spectatori, sancţiune la care se adaugă o penalitate de 40.000 de lei, ca urmare a incidentelor de la partida cu Astra Giurgiu.

Pentru acest meci antrenorul Gazului Cristi Pustai isi propune obtinerea celor 3 puncte puse in joc.

''Faptul că partida cu Rapid se joacă fără spectatori poate fi un avantaj pentru noi, pentru că se ştie că pe Giuleşti publicul este al 12-a jucător. Întâlnim o echipă care a reuşit să câştige la Universitatea Cluj, care îşi doreşte o revenire între primele 5 echipe ale campionatului, însă în ceea ce ne priveşte, cred că e momentul să ne schimbăm atitudinea faţă de acest spectacol şi să încercăm să obţinem puncte pentru că trec etapele şi cu aceste 16 puncte eu spun că suntem mult mai în urmă decât am fi meritat şi decât ne-am propus. Să sperăm că aşa cum am reuşit să spargem gheaţa cu Vaslui, aşa vom reuşi să ne întoarcem cu puncte din Giuleşti”, a declarat Cristi Pustai'' .

Absente importante pentru adversarii nostri

Victoria cu U Cluj scor 2-1 din etapa trecuta i-a costat scump pe rapidişti, iar Marian Rada are probleme de lot pentru meciul cu Gaz Metan.

Glauber Berti, Grigore şi Grigorie au încasat fiecare al 4-lea cartonaş galben al sezonului şi vor fi suspendaţi în runda viitoare. De asemenea, Pancu nu va evolua nici el, după ce la Cluj a fost eliminat. Vor mai lipsi Marius Constantin şi Rui Duarte, amîndoi fiind accidentaţi. 

Iata primul '11' probabil al celor doua echipe :

Rapid:Pecanha - Walace, Oros, Abrudan, Bozovici - M. Roman, Codrea, Teixeira, Herea - Goga, Al. Ioniţă.
Gaz Metan : Pleşca - Ciucă, Frăsinescu, Z. Markovici, Buzean - Tahar - Astafei, Eric, Bawab, C. Petre - Bud.