CFR Cluj vine cu rezervele la Medias

CFR Cluj vine cu rezervele la Medias

Antrenorul Paulo Sergio îşi va odihni din nou cea mai mare parte a titularilor. Chiar şi în aceste condiţii, clujenii speră să vină cu o victorie de pe terenul Medieşenilor, echipă care în tur i-a ţinut “în şah”.

Partida istorică împotriva marelului Manchester United bate la uşă, dar „feroviarii" au de trecut un hop important până să ajungă pe „Old Trafford". Sâmbătă seara, elevii lui Paulo Sergio dau peste o altă „cenuşereasă" a Ligii I după „U" Cluj, o echipă a Mediaşului care le-a pus mari probleme în tur, partidă încheiată la egalitate, 1-1. Jocul de mâine e în direct pe Digisport de la ora 20:30 şi live-text pe ziuadecj.ro.
La fel cum a procedat şi în Derby de Cluj, Sergio va apela contra Mediaşului la o echipă formată din jucători care au strâns minute mai puţine în turul campionatului. Mutarea portughezului e logică, având în vedere că Sougou, Kapetanos, Bastos şi ceilalţi „grei" au avut de dus o luptă de 120 de minute cu Dinamo pentru un loc îm semi-finalele Cupei. Astfel, contra Mediaşului, Sergio ar putea miza pe următorul „11": Stăncioiu - Aguiregarray, Maftei, Rada, Panin - Celestino, Vass - Hora, Godemeche, Valente - Bjelanovic.
De cealaltă parte, situaţia în lotul medieşenilor rămâne destul de tensionată, deşi fotbaliştii au fost convinşi, până la urmă, să intre în cantonament şi să se antreneze normal pentru partida cu CFR. Elevii lui Cristi Pustai acuză neplata salariilor pe ultimele trei luni, motiv pentru care la începutul săptămânii au anunţat că nu vor să se mai pregătească până când nu vor primi măcar o parte din bani. Directorul general Ioan Horoba i-a anunţat că după meciul cu „feroviarii" jucătorii îşi vor primi un procent din salarii. „Înţeleg supărarea lor dar şi ei au înţeles că trebuie să îşi apere şansele contra campioanei" a spus preşedintele grupării, Ioan Horoba, citat de stiridesport.ro.
Partida dintre Gaz Metan şi CFR Cluj se va disputa mâine, de la ora 20:30, în direct la Digisport.

sursa:ziuadecj.ro