Am obosit si la baschet  , rezultate dezastruoase

Am obosit si la baschet , rezultate dezastruoase

Dupa rusinea din prima etapa a returului atunci cand echipa antrenata de Marcel Tenter a fost umilita de o noua promovata scor 68-79 cu Farul Constanta , de data aceasta Gazul a fost spulberata si in Eurochallange acolo unde a fost învinsă marţi în deplasare, scor 59-89, de formaţia turcă Pinar Karsiyaka, în primul meci din faza a doua a grupelor FIBA Eurochallenge.
La finalul întâlnirii, Zoran Krstanovic, cu 11 puncte, a fost cel mai bun marcator din echipa antrenată de Marcel Ţenter, în timp ce de la gazde s-a remarcat Robert Dixon, autor a 28 de puncte.
În următoarea partidă din EuroChallenge, medieşenii vor întâlni, pe teren propriu, formaţia finlandeză Joensuun Kataja, într-un meci programat în data de 21 ianuarie.
La finalul meciurilor din grupă, echipele aflate pe primele două locuri se vor califica în sferturile de finală ale competiţiei.

BC Gaz Metan va intalni sambata pe teren propriu formatia de pe locul 2 al clasamentului Diviziei A , BC Targu Mures , meci contand pentru etapa a-2-a a returului.