Batuti in prelungiri.Severin 2 - 0 Gaz Metan

Batuti in prelungiri.Severin 2 - 0 Gaz Metan

Gaz Metan Medias a pierdut cu scorul de 2-0 , meciul sustinut in deplasare impotriva penultimei clasate a Ligii 1 CS Severin , prin golurile primite in minutule 90 de Florin Costea si Roman 90+3.

Echipa antrenata de Gigi Multescu parea ca se multumeste cu un egal , insa in minutul 90 , Florin Costea a marcat din coltul careului mic , iar Mihai Roman face 2-0 , dupa o minge pierduta foarte usor de jucatorii nostri in apropierea careului gazdelor.
"Eu cred că nimeni nu se aştepta la acest rezultat, pentru că am avut controlul jocului. Sigur, nu mai este important să ai posesia, ci ocazia. Din păcate, le-am ratat. Am întâlnit o echipă cu 6 jucători în apărare, care nu s-a descoperit deloc. Bine, n-am nicio explicaţie pentru cum a ratat Bawab, cum a ratat Eric. Jocul a fost puţin influenţat şi de vând, dar am avut o atitudine pozitivă. A fost problema de concentrare. Am ratat foarte uşor şi am primit gol dintr-o centrare", a declarat Gigi Mulţescu la DigiSport.

 CS Severin: Papadopoulos - Dănănae, Durimel, Asanovici, Brata - Neacşa, Dzhalilov, Hasanovici, Olah - Fl. Costea, Thomas
Antrenor: Ionel Gane

Rezerve: Hotoboc, Moustakis, Bălău, Crăciun, Poiană, Roman

Gaz Metan: Greab - Radovici, Trtovac, Markovici, Buzean - Breeveld, Todea - Eric, Llullaku, C. Petre - Bawab
Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Rezerve: Pleşca, Ciucă, Frăsinescu, Fl. Dan, Avram, Drăghici. D. Roman
Arbitru: Robert Dumitru
Asistenţi: Valentin Avram, Mircea Grigoriu


Desfasurarea partidei
Faze din timpul meciului

In etapa urmatoare ,Gaz Metan va intalni pe teren propriu formatia FC Brasov , meci care va avea loc pe 30 martie.