Azdren Lullaku si Thaer Bawab , gol dupa gol

Azdren Lullaku si Thaer Bawab , gol dupa gol

Azdren Lullaku si Thaer Bawab sunt singurii jucatori care au marcat in acest retur de campionat pentru Gaz Metan Medias , cu cate 4 goluri fiecare.

Adus din liga 5-a din Italia , kosovarul Azdren Lullaku nu s-a facut remarcat sub comanda fostului antrenor Cristi Pustai , dar odată cu instalarea lui Gigi Mulţescu pe banca medieşenilor, situaţia s-a schimbat. Returul de campionat l-a găsit pe Llullaku titular la Gaz Metan, iar acesta a profitat din plin , marcand 4 goluri in cele 5 etape disputate in acest retur de campionat.

"Am jucat în liga a cincea italiană şi am venit în România în acest sezon. Nu am jucat prea mult în prima parte, dar acum mă bucur că domnul Mulţescu are mare încredere în mine. Am început să joc mai bine şi sper să o ţin tot aşa. După meciul cu Steaua am avut foame de victorii şi am reuşit să o obţinem astăzi. Desigur, este şi foame de celălalt fel, dar sperăm să se rezolve. Am discutat cu conducerea şi aşteptăm să intre ceva bani în conturile noastre în zilele următoare", a spus Llullaku, autorul unei duble în meciul cu Viitorul Constanţa, la DigiSport.

Desi nu a marcat nici un gol in cantonamentul echipei din Antalya , iordanianul Thaer Bawab pare ca se simte mai bine doar in meciuri oficiale , marcand din nou o dubla pentru Gaz Metan dupa cea reusita acum doua etape de pe teren propriu cu Gloria Bistrita , ajungand la 8 goluri in acest campionat.