Se desparte Thaer Bawab de Gaz Metan ?

Se desparte Thaer Bawab de Gaz Metan ?

Thaer Bawab, iordanianul din atacul lui Gaz Metan este aproape de a-i lua urma lui Wesley. „Avem două oferte din Arabia Saudită pentru el. A avut oferte şi în iarnă”, a spus preşedintele Gazului, Ioan Horoba.
Ofertele pentru Bawab se învârt în jurul sumei de 1 milion de dolari. Acesta a marcat 8 goluri în actualul sezon, dintre care unul cu călcâiul, împotriva lui Dinamo,reuşita care la facut pe patronul Stelei Gigi Becali , sa se intereseze de atacantul Gazului.

Conducerea Stelei a pus deja ochii pe un atacant. Este vorba de vedeta Gazului . Iordanianul de 27 de ani si-a facut junioratul la doua dintre cele mai puternice scoli de fotbal din lume. A jucat pentru Real Madrid C si B intre 2003 si 2007, iar apoi un an si jumatate a fost in La Masia, alaturi de multi jucatori care evolueaza acum pentru prima echipa a catalanilor.
Bawab a ajuns in 2010 in Romania, la Gloria Bistrita unde antrenor era chiar Laurentiu Reghecampf. Nu a avut mare succes la Bistrita, dar si-a gasit locul apoi la Gaz Metan.
"M-am intalnit cu Reghecampf si mi-a zis: ''Te-ai facut mare jucator, nu?''. Eu am ras si i-am raspuns:''Am fost tot timpul, dar n-ai stiut tu sa ma vezi", a povestit Bawab.