Super meci in aceasta seara la Medias

Super meci in aceasta seara la Medias

Etapa cu numărul 28 programează la Mediaș confruntarea dintre echipa gazdă Gaz Metan și campioana en-titre a baschetului românesc CSU Ploiești. Meciul se anunță a fi unul extrem de atractiv cu toate că jucători lui Marcel Țenter au protestat în această săptămână neantrenându-se datorită restanțelor salariale.
Trecând peste probleme financiare pe care echipa noastră le traversează, nici pe plan sportiv nu au evoluat foarte bine, când au pierdut la Timișoara în fața celor de la BC din localitate  după ce la pauză aveau un avans de 13 puncte. Imediat după antrenorul Marcel Țenter a criticat dur maniera de arbitraj din partea secundă a meciului. Gaz Metan se află momentan pe poziția 5 dar se poate gândi la o poziție mai înaltă la finalul stagiuni dacă câștigă următoarele 3 partide și anume cu : CSU Ploiești acasă, SCM U Craiova acasă și cu Timba Tmișoara în deplasare.

De partea cealaltă CSU Ploiești traversează o perioadă excelentă, în ultimele 7 partide prahovenii nu au mai simțit gustul înfrângerii. Momentan echipa condusă de pe bancă de către Vladimir Arnautovic se află poziția a treia a clasamentului LNBM.

Sezonul trecut la Mediaș CSU Ploiești a pierdut în sezonul regulat însă a reușit să se impună de de două în Play-off asigurându-și accesul în finala campionatului. În sezonul 2010-2011 tot la Mediaș s-a desfășurat unul dintre cele spectaculoase partide dintre aceste două formații și în care s-a impus Gaz Metan cu scorul de 120-118 după 2 reprize de prelungiri.

Meciul dintre cele două combatante va avea loc astazi cu începere de la ora 18:00 și va fi televizat de către Digisport 3.


sursa:lupiinegri.ro