Victorie fara emotii pentru Gaz Metan Medias

Victorie fara emotii pentru Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias a invins vineri seara fara probleme vecina de clasament Viitorul Constanta cu scorul de 4-1 . Azdren Lullaku si Thaer Bawab au reusit cate o dubla.

Iordanianul Thaer Bawab a deschis scorul in minutul 3 cu capul dintr-un corner executat de Ciprian Petre. Jucatorii Gazului nu s-au oprit aici iar minutul 17 , kosovarul Azdren Lullaku a majorat avantajul gazdelor din centrarea de pe partea dreapta a lui Razvan Avram. Gaz Metan a continuat să facă spectacol, acelasi Llullaku a punctat pentru 3-0 la capătul unui contraatac.
În repriza secundă , jucatorii Gazului nu au mai aratat aceeasi pofta de joc ca si in prima repriza , dar au tinut mingea departe de poarta aparata de Alex Greab , insa ocaziile la poarta Viitorului au lipsit , gazistii preferand un joc de pase la mijlocul terenului.In ultimul minutul al prelungirilor , Thaer Bawab a reusit dubla dupa ce a trecut de Putanu si Bejan , si a stabilit rezultatul final , 4-1.
In urma acestei victorii , trupa antrenata de Gigi Multescu a urcat pe locul 10.

”Am suferit, am încercat să conservăm rezultatul, nu ne interesează spectacolul, vrem doar să ne îndepărtăm de zona retrogradării. Le-am citit jocul, ne-am dorit să marcam repede şi am reuşit.  Mai avem un meci pînă la pauză, care vine ca un balon de oxigen. Vrem să obţinem puncte şi de la meciul cu Severin, ca să fim liniştiţi şi să ne putem pune la punct cu pregătirea fizică”, a declarat Mulţescu la Digi Sport.
”Situaţia e dificilă, nu sunt jucători cu contracte mari, ca să ne gîndim că au de unde să aibă bani puşi deoparte. Sînt mîndru că baieţii joacă fără bani. Am vorbit cu cei de la club, sperăm să se rezolve săptămîna care vine ceva, pentru că jucătorii au nevoie de bani pentru nevoile lor zilnice, unii au şi familii de întreţinut”, a comentat Mulţescu despre situaţia de la Gaz Metan.

Gaz Metan: Greab - Avram, Trtovac, Radovic, Markovic - V. Negru, Breeweld - C. Petre, Eric, Llullaku - Bawab
Antrenor: Gigi Mulțescu
Rezerve: Gurincu - Buzean, Frăsinescu, Todea, Fl. Dan, C. Gheorghe, D. Roman
Viitorul: Buzbuchi - Bălașa, Bejan, Puțanu, Toșca - Vaștag, Lazăr - Cârstocea, Dică, Chițu - Alibec
Antrenor: Cătălin Anghel

Etapa urmatoare , programata vineri 15.03.2013 , Gaz Metan va intalni in deplasare formatia CS Turnu Severin , meci care va incepe la ora 19.00.