Dinamo Bucuresti 2-0 Gaz Metan Medias

Dinamo Bucuresti 2-0 Gaz Metan Medias

Gaz Metan Medias a fost invinsa in deplasare de formatia Dinamo Bucuresti cu scorul de 2-0 , intr-un meci contand pentru etapa 28 a ligii 1.Golurile au fost marcate de Marius Alexe si Andrei Cristea.
Dinamovistii au deschis scorul in minutul 43 dupa o greseala a atacantului Vitinho Medeiros in careul Gazului.Diferenta de pe tabela de marcaj a fost marita in minutul 83 , atunci cand Andrei Cristea a marcat un gol simplu din 5 metri.
Jucatorii Gazului s-au trezit abia pe finalul partidei atunci cand Octavian Draghici , Dan Roman si Thaer Bawab au ratat ocazii mari de gol.


Dinamo: Bălgrădean - L. Rus, Luchin, Dandea, Muşat - C. Matei, Tudose, Boubacar, Curtean - Alexe, Dănciulescu 
Rezerve: Naumovski, Nica, Rotariu, Scutaru, Axente, Cristea, Strătilă

Gaz Metan: Pleşca - Trtovac, Frăsinescu, Z. Markovici, Buzean - Cr. Todea, Breeveld - C. Petre, R. Avram, Vitinho - D. Roman Rezerve: Greab, Ciucă, A. Munteanu, Llullaku, Drăghici, Bawab, Tahar.

In urma acestei infrangeri , echipa antrenata de Gigi Multescu ramane pe locul 10 si dupa aceasta etapa , urmand ca meciul viitor sa intalneasca pe teren propriu , formatia Ceahlaul Piatra Neamt , partida care va avea loc Vineri 03.05.2013 , incepand cu ora 18.00 .