Gazistii sunt cu un pas in semifinale

Gazistii sunt cu un pas in semifinale

Gaz Metan Medias obtine a doua victorie in fata Craiovei, scor 90-87 , si e aproape calificata in semifinale.
Cu 1-0 la general în primul tur de playoff, Gaz Metan a început tare şi meciul doi de la Craiova. 12 puncte avans aveau la pauză oaspeţii, care terminaseră sezonul regulat sub Craiova în clasament.
Lucrurile s-au complicat şi mai mult pentru olteni în sfertul trei. 24 de puncte avea în faţă Mediaşul, 80-56. Craiova a revenit incredibil în ultimul sfert, când s-a apropiat şi la două puncte până în ultimul minut de joc.
La ultimul atac și cu trei puncte în spate, oltenii au primit un ajutor nesperat. Americanul Seals Cortez a aruncat la disperare pentru a forţa prelungirile, a fost faultat şi a fost trimis la linia de libere pentru trei aruncări. Cel mai bun marcator al Craiovei în meci s-a pierdut însă și le-a ratat pe toate, astfel că Gaz Metan are 2-0 la general în primul tur de play-off, care se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide. Mediaşul poate merge în semifinale dacă învinge şi în meciul trei de pe propria arenă, transmis în direct de Digi Sport 3, sâmbătă, de la ora 17:00.