Gazul a rasarit , 2 - 1 cu Astra Giurgiu

Gazul a rasarit , 2 - 1 cu Astra Giurgiu

Gaz Metan Medias a invins fara probleme , meciul sustinut pe teren propriu in compania formatiei de pe locul 2 Astra Giurgiu , scor 2 - 1 , prin golurile marcate de Eric de Oliveria si Dan Roman , in timp ce oaspetii au redus din diferenta prin Budescu in ultimul minut al prelungirilor.
Gaz Metan putea majora scorul de pe tabela fara probleme , dar mai multi jucatori au ratat ocazii imense.
In urma acestei victorii , trupa antrenata de Gigi Multescu , se afla la egalitate cu ocupanta locului FC Brasov , cu cate 34 de puncte.


"E foarte frumoasă victoria şi mai ales preţioasă. Se acumulase oboseală, dar jucătorii au arătat disciplină şi dăruire în joc. Ne-a ieşit pasenţa, puteau fi şi mai multe goluri, dar importante sunt punctele.
Am luat Astra de jos, e creaţia mea. Eu ţin la jucători, nu a fost vorba de nicio revanşă în partida din această seară. Echipa nu e pregătită fizică, la cât de obosiţi au părut. Noi pe final eram epuizaţi fizic, dar ei nu au profitat.
Nu cred că le-am stricat atmosfera, poate le-am făcut un bine. Să analizeze ce nu merge şi să evolueze marţi, în Cupă, mai bine. Sper să câştige Cupa, să mă bucur şi eu, nu?", a declarat Gigi Mulţescu la DigiSport.


Etapa urmatoare , programata vineri 19.04.2013 , Mediesenii se vor deplasa la Cluj , acolo unde va intalni formatia de pe locul 12 , Universitatea.

Gaz Metan: Pleşca - Trtovac, Muth, Frăsinescu, Buzean - Vitinho, Eric, Breeveld, C. Petre - Llullaku - D. Roman
 
Rezerve: Greab, Ciucă, Fl. Dan, Tahar, Radovici, Bawab, A. Munteanu
 
Astra: Lung Jr. - Măţel, Găman, Ben Youssef, Bărboianu - Tembo, Yahaya, Takayuki, Junior Morais - Budescu, Ivanovski
 
Rezerve: Gavrilaş, Ben Djemia, Enache, Bukari, Fatai, Florescu, De Amorim

Multumim suporterilor care i-au incurajat pe baieti pe toata durata partidei , iar impreuna cu ei am obtinut 3 puncte uriase.