Gigi Multescu a fost suspendat 2 etape

Gigi Multescu a fost suspendat 2 etape

Antrenorul Gazului Metan, Gigi Mulţescu, a fost suspendat pentru două etape de Comisia de Disciplină a LPF–ului după ce a fost eliminat la meciul cu Astra Giurgiu.

Ieşirea din meciul cu Astra Giurgiu, când a avut ceva de împărţit cu tuşierul Nagy Miclos şi arbitrul de centru, braşoveanul Robert Dumitru, îl costă destul de scump pe tehnicianul grupării gaziste, Gigi Mulţescu. Acesta va sta în tribună la următoarele două partide de campionat, cea din weekend, de pe "Cluj Arena", cu "U" din localitate, şi cea din Ştefan cel Mare, din etapa a XXVIII-a. Totodată, Mulţescu a fost amendat cu suma de 320 de lei.
În minutul 63 al meciului de vinerea trecută, de la Mediaş, Gigi Mulţescu le-a reproşat arbitrilor mai multe decizii luate în timpul meciului. "Centralul" Robert Dumitru l-a poftit în tribună pe tehnicianul "lupilor negri", însă acesta a părăsit pista stadionului de pe malurile Tîrnavei Mari numai după ce a avut un schimb de replici cu cei doi arbitri, Rober Dumitru şi asistentul Nagy.
"Am fost trimis în tribună pentru proteste repetate. Nu se poate aşa ceva. A arbitrat într-o singură direcţie, iar tuşierul ăsta (n.a. Nagy Miklos) întrece orice limită. Arbitrii sunt aroganţi şi plini de ei. De-aia n-au credibilitate", a răbufnit tehnicianul în conferinţa de presă de la final..


www.tribuna.ro