Gigi Multescu suparat pe medicul echipei

Gigi Multescu suparat pe medicul echipei

Accidentat în minutul 8 al meciului cu Gloria Bistriţa, din prima etapă a minireturului, mijlocaşul Sebastian Cojocnean a fost diagnosticat cu ruptură musculară la coapsa piciorului stîng, motiv pentru care a revenit la antrenamente abia în urmă cu o săptămînă, cînd a primit avizul echipei medicale.


Introdus în minutul 60 al jocului cu FC Braşov, fotbalistul a fost înlocuit după doar un sfert de oră din cauza unei recidive. La finalul confruntării, tehnicianul Gheorghe Mulţescu s-a luat de medicul echipei, fostul fotbalist Călin Tîrnăvean.

"Este inadmisibil ce s-a întîmplat, iar echipa medicală va avea cu siguranţă cîteva răspunsuri de dat pentru că este a treia oară cînd se întîmplă aşa ceva. La fel au stat lucrurile în Antalya, a mai fost o situaţie în prima etapă, iar acum din nou. Nu este în regulă, iar eu am pierdut o schimbare pentru că nu a fost recuperat Cojocnean", a afirmat tehnicianul Gheorghe Mulţescu.


"Au fost reprize total diferite. În prima parte am ratat 5 ocazii rarisime, iar în partea secundă am fost nevoiţi să ne apărăm după ce Vali Negru şi-a pierdut minţile şi a luat cartonaş roşu"
Gigi Mulţescu, antrenor Gaz Metan Mediaş


7 puncte în 5 meciuri a adunat Gaz Metan cu Mulţescu pe bancă

www.gsp.ro