Gigi Multescu suparat pe Thaer Bawab

Gigi Multescu suparat pe Thaer Bawab

Tehnicianul medieșenilor s-a declarat mulțumit de rezultat, dar l-a criticat dur pe Thaer Bawab, cel car a ratat un penalty în prima repriză.
Acum răsuflu ușurat, dar la pauză eram cu pulsul la maxim. În loc să închidem meciul la 2-0, am suferit toată repriza a doua. Bawab e un talent extraordinar, dar are o atitudine neserioasă, de asta l-am și schimbat la pauză.
Sunt trei puncte mari, am jucat la rezultat, am lăsat spectacolul pe planul doi de data asta. Ratările continuă să ne facă probleme. E mincinoasă situația lor, Concordia e o echipă foarte puternică, a arătat-o mai ales în tur”, a spus Gheorghe Mulțescu pentru Dolce Sport.

"Am ratat ocazii foarte ușoare, dar astăzi importantă este victoria. Sunt fericit și pentru gol. Am jucat foarte bine, cred că a fost un meci bun pentru noi. E un rezultat foarte bun.
Am avut multe ocazii, trebuia să dăm mai multe goluri, dar niciodată nu e ușor. Mulțescu are dreptate, în ultimul minut are să primim gol. Puteam să terminăm meciul mai devreme", a spus Llullaku pentru Dolce Sport.