Pleaca Gigi Multescu la Dinamo ?

Pleaca Gigi Multescu la Dinamo ?

Surse autorizate susţin că Negoiţă l-a sunat pe Mulţescu şi i-a propus să revină în Ştefan cel Mare. Contractul va fi semnat acum, mutarea se va oficializa la vară.
Ţălnar are zilele numărate la Dinamo, chiar dacă bilanţul său nu e deloc dezastruos: 5 victorii, o remiză şi două înfrîngeri, în condiţiile în care are la dispoziţie un lot "subţire" măcar din punct de vedere numeric.
Surse din cadrul clubului susţin că şefii i-au decis deja viitorul "Ţînţarului" după insuccesul de la Tîrgu-Jiu, 0-2. Imediat după partida de duminică seara, Ionuţ Negoiţă l-a sunat pe Gheorghe Mulţescu şi i-a propus să se întoarcă în "Groapă! Interesant e că Mulţescu pregăteşte din această iarnă Gazul din Mediaş, adică tocmai adversarul roş-albilor de duminică.

Mulţescu nu doreşte să rămînă la Gaz Metan şi din vară din cauza dificultăţilor financiare prin care trece clubul medieşean, jucătorii şi staff-ul tehnic nefiind plătiţi de luni de zile. În discuţia purtată cu Negoiţă, acţionarul "cîinilor" l-a asigurat că nu se va lovi de probleme economice la club şi că, din vară, se vor face cel puţin patru transferuri care să întărească actualul lot.

"Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo, poate or fi fost discuţii între ei acolo, eu nu ştiu nimic. Am un proiect aici, la Mediaş, pînă la vară, apoi vom vedea ce va fi" (Gheorghe Mulţescu, antrenor Gaz Metan)
www.gsp.ro