Sebastian Cojocnean se va trata in strainatate

Sebastian Cojocnean se va trata in strainatate

Mijlocaşul Mediaşului vrea să se trateze la o clinică din străinătate după ce a suferit o recidivă la meciul cu FC Braşov

Mijlocaşul lui Gaz Metan Medias , Sebastian Cojocnean (23 de ani), a rezistat doar un sfert de oră pe teren în confruntarea cu Braşovul (0-0), din cauza unei recidive la coapsa piciorului stîng. Antrenorul Gigi Mulţescu a arătat cu degetul către staff-ul medical al echipei, dar jucătorul a fost mult mai rezervat.

"Vreau să mă refac cît mai repede, iar pentru asta o să plec la o clinică în străinătate. De aproape o jumătate de an am această problemă, la Petrolul am avut o cicatrice după care am făcut ruptură. Îmi este dor de fotbal, dar acesta este ghinionul meu. Nu vreau să acuz pe nimeni, însă aşa a fost să se întîmple. Nu credeam că după o ruptură musculară o să am atîtea probleme. Este prima accidentare serioasă din carieră, nu am mai avut pînă acum nici măcar o întindere", a mărturisit Cojocnean. Jucătorul Mediaşului s-a accidentat prima oară la meciul cu Gloria Bistriţa, cînd a stat pe teren doar 8 minute.


"Sînt foarte supărat, cu moralul la pămînt, pentru că am venit la Mediaş cu gîndul să joc, fapt care nu s-a prea întîmplat la Petrolul"
Sebastian Cojocnean, mijlocaş Gaz Metan

"Este inadmisibil ce s-a întîmplat cu Cojocjnean, iar staff-ul medical sper că va avea cîteva răspunsuri de dat în acest caz"
Gigi Mulţescu, antrenor Gaz Metan

www.gsp.ro