Dan Roman marcheaza din nou , 1 - 1 la Vaslui

Dan Roman marcheaza din nou , 1 - 1 la Vaslui

Gaz Metan Medias a reusit sa obtina un punct in deplasarea de la Vaslui , prin golul marcat de jucatorul Dan Roman in minutul 80.
Vasile Buhăescu deschide scorul pentru gazde. Atacantul vasluienilor a primit în jumătatea adversă și a pătruns în careu, apoi a finalizat cu un șut la colțul lung, profitând și de o deviere a lui Muth, care l-a păcălit pe portarul Plesca.
Mediesenii puteau aduce egalarea pe tabela de marcaj mult mai repede prin ratarile jucatorilor Dan Roman , Razvan Avram si Eric de Oliveira.
Revelatia Gazului din 2013 , Dan Roman egalează pentru Gaz Metan. Eric de Oliveira a insistat la o minge în careul vasluian și a recuperat, apoi, din apropierea liniei de fund, a pasat pentru Dan Roman, în centrul careului. Atacantul a reluat cu latul, iar mingea a fost respinsă și i-a revenit. Nu a mai ratat și a doua oară, trimițând către colțul lung și restabilind egalitatea pe tabela de marcaj.

FC Vaslui: Straton - Jumisse, Varela, Celeban, Milanov - Caue, R. Costin - Buhăescu, N. Stanciu, Sînmărtean - Temwanjera
Rezerve: Cerniauskas, Popovici, Charalambous, Buziuc, Cordoş, Nedzipi, N'Doye

Gaz Metan: Pleşca - Radovici, Markovici, Muth, Buzean - V. Negru, Nicandro, C. Gheorghe, Eric - R. Avram, D. Roman
Rezerve: Greab, Frăsinescu, Ciucă, Muntean, Tahar, Trtovac, Vitinho  


In urma acestui egal , Gaz Metan ramane pe locul 10 cu 41 de puncte , 2 in spatele CFR-ului , si la 4 distanta de ocupanta locului 11 , Otelul Galati .

In etapa urmatoare , cu numarul 31 , programata sambata 11.05.2013 cu incepere de la ora 18.00 , Gaz Metan Medias va intalni pe teren propriu formatia Otelul Galati.