Gaz Metan invinge la Iasi si asteapta Rapidul

Gaz Metan invinge la Iasi si asteapta Rapidul

Gaz Metan Medias a reusit sa invinga formatia CSMS Iasi cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Eric de Oliveira din lovitura de pedeapsa in minutul 16  si Alexandru Munteanu in minutul 27.
In minutul 20 al partidei , atacantul Gazului Dan Roman vede direct cartonaşul roşu după un joc periculos la Mitic.Dupa 15 minute de la reluarea celei de-a doua repriza , atacacanul iesenilor Marius Onofras a ratat o lovitura de pedeapsa.
LIVE TEXT

"Nu vreau să mă enervez după o așa victorie pe care am obținut-o la Iași. Noi avem speranța că lucrurile se vor rezolva în viitorul apropiat în privința banilor. Dacă lucrurile se vor așeza la Mediaș, altfel se discută", a spus Mulțescu, la Digi Sport.
Gigi Mulțescu a vorbit și despre speculațiile care îl dau antrenor din vară la Dinamo, în locul lui Cornel Țălnar.

"N-am avut nicio discuție din luna decembrie cu domnul Negoiță, sunt doar speculații, invenții. Deocamdată, cei de la Dinamo au antrenor, Țălnar a făcut o treabă bună cu destule probleme. Nu discut despre nicio ofertă până la finalul campionatului", a mai declarat antrenorul lui Gaz Metan pentru digisport.ro


CSMS IAŞI: C. Lungu - Mitic, Al. Creţu, Tincu, Vladu - Milea, Semenenko - Onofraş, Avrămia, Ţigănaşu - Pătulea

Antrenor: Sorin CÎRŢU

Rezerve: Bălan, Herghelegiu, Moutinho, Cl. Tudor, Mitrea, Keita, Bădic

GAZ METAN: Pleşca - Trtovac, Frăsinescu, Markovic, Buzean - Todea, Breeveld - Avram, Eric, Al. Muntean, - D. Roman

Antrenor: Gheorghe MULŢESCU

Rezerve: Greab, Radovic, Muth, Tahar, Negru, Vitinho, Llullaku

Arbitri: Ad. Cojocaru, Ad. Ghinguleac, Al. Cerei

In urma acestei victorii , Gaz Metan Medias urca pe locul 10 , si va intalni in etapa urmatoare pe teren propriu , formatia Rapid Bucuresti .