Gaz Metan pierde primul meci din finala mica

Gaz Metan pierde primul meci din finala mica

BC Gaz Metan Medias a fost invinsa ieri in deplasare scor 73-68 de formatia CSM Oradea , in primul meci din finala mica a Campionatului National de Baschet Masculin.
Baschetbalistii oradeni au inceput mai bine partida si au reusit sa castige prima repriza cu 24-18. Cele doua echipe si-au impartit suprematia in al doilea sfert, prima parte a apartinut oradenilor care au reusit sa se desprinda chiar si la 10 puncte de adversara, scor 34-24. Dupa un timp de odihna cerut de antrenorul oaspetilor, Marcel Tenter, mediesenii au au fortat revenirea reusind sa incheie repriza in urma oradenilor cu doar un punct, 42-41. 
Sfertul al treilea s-a dovedit a fi la fel de echilibrat CSM Oradea reusind sa il adjudece la diferenta minima, 19-18 (61-59). Oradenii, impinsi de la spate de un public frenetic, s-au concentrat mai bine in finalul jocului si si-au adjudecat astfel primul meci din seria jocurilor care conteaza pentru finala mica a campionatului. 
Urmatorul meci va avea loc, luni 20 mai,  la Medias. Daca Gaz Metan Medias reuseste sa castige acea partida atunci meciul decisiv se va juca la Oradea pe 23 mai.