Gaz Metan - Rapid , se joaca la ora tarzie

Gaz Metan - Rapid , se joaca la ora tarzie

Gaz Metan Medias va intalni vineri pe teren propriu formatia Rapid Bucuresti intr-un meci contand pentru etapa 33(penultima) a ligii 1.
Desi in meciurile trecute dintre cele doua echipe , Rapid era intotdeauna favorita , de aceasta data Gaz Metan Medias pare sa aiba un meci relativ usor  cu o echipa care nu prea mai are aceea pofta de joc , o echipa care inca spera sa ramana in Liga 1 desi nu primise licenta de a evolua si in sezonul viitor pe prima scena a fotbalului romanesc.
Mediesenii vin dupa o victorie in deplasarea de la Iasi , acolo unde au invins cu scorul de 2-0 , in timp ce formatia antrenata de Marian Rada , a fost spulberata pe teren propriu de o alta echipa aflata in suferinta si fara licenta primita , Universitatea Cluj , cu scorul de 1-4.

Partida dintre Gaz Metan Medias si Rapid Bucuresti , va avea loc vineri 24.05.2013 , incepand cu ora 22:00 , pe stadionul Munincipal din Medias.Meciul fiind transmis de postul de televiziun Dolce Sport.
Fiind ultimul meci de pe teren propriu al Gazului din acest campionat , invitam toti suporterii care iubesc aceasta echipa sa vina PE STADION !

 Pretul si programul de vanzare a biletelor il voi afisa indata ce voi afla !!