Imaginile Zilei : Distractie in vestiarul Gazului

Distractie mare in vestiarul Gazului inaintea plecarii spre Chiajna , acolo unde jucatorii Gazului au invins cu 1-0.
Eric de Oliveira , Vitinho Medeiros si Nicandro Breeveld au lasat fotbalul pentru un alt sport : Baseball.Lovitura decisiva apartine lui Vitinho Medeiros care il loveste pe Dan Roman , va invit la o pofta de ras !!

11 comentarii:

 1. Sunteti cei mai tari jucatori. Macar e atmosfera buna in vestiar bravo baieti !

  RăspundețiȘtergere
 2. Atmosfera e buna in vestiar , CA O MARE FAMILIE , fata de alte echipe , altii se bat , se injura prin vestiare , sa speram ca maine vom castiga.

  RăspundețiȘtergere
 3. HAI BAIETIII HAI GAZUUUUUU

  RăspundețiȘtergere
 4. PAKAT CA NUS SUSTINUTI DE UN APORT MARE DE FANI, DOAR DE PAUL CU CATIVA PRETINI DEAI LUI SI CEI PENSIONARI CU ABONAMENTE...

  RăspundețiȘtergere
 5. :))
  Succes baieti ! Desi sintem la final de campionat, un meci acasa contra Rapidului reprezinta un eveniment important. Sper si cred intr-o sustinere din tribune cit mai mare pt. GMM , victoria este importanta pt. noi si sper ca baietii GMM sa prinda o seara de exceptie.


  HAI GAZU !

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu stiu citi fani rapidisti vor fi pe stadion (Peluza), dar noi trebuie sa dam dovada de respect fata galeria Rapidului ,de cele doua echipe si fata de spectacolul fotbalistic. Sintem in Ardeal si ne deosebim de ceilalti prin faptul ca stim sa fim gazde bune, stim de respect , intelegem bine sensul cuvintului 'Buna purtare' .

  In aceasta seara ne dorim victoria echipei GMM, dar regretam faptul ca o echipa de traditie ca Rapid paraseste LIGA1.

  HAI GAZU !

  RăspundețiȘtergere
 7. :)) trebuie si distractie ..ca doar nu-s sclavi. merita pe deplin putina relaxare ca au facut cel putin un RETUR f bun. bafta baieti deseara.

  RăspundețiȘtergere
 8. suporterul GMM24 mai 2013, 11:24

  haideti la stadion!!!! sa fim cat mai multi!!! ces 10 lei ca cred ca numa noi bistirita si brasov suntem asa putini acasa desi ar trebui sa fim full ca avem cele mai ieftine bilete (10 lei), altii platesc de la 15 lei in sus, 15-20 lei biletul la peluze!!!

  hai gazu lka astadion, toata suflarea medieseana

  RăspundețiȘtergere
 9. Baietii GMM ne cheama la stadion ! Sa mergem in nr. cit mai mare, trebuie sa depasim net galeria Rapidului.
  Vrem victoria GMM, atunci sa dam o mana de ajutor la stadion , in tribune, cu urale, ovatii, scandari, este datoria noastra a mediesenilor sa fim alaturi de echipa, de baietii nostrii.

  HAI GAZU !

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.