Meci nebun la Ploiesti , ramane 1 - 1

Meci nebun la Ploiesti , ramane 1 - 1


IN CELE DIN URMA , RAMANE REZULTATUL DE PE TEREN , SCOR 1-1.

Meci incredibil la Ploiesti , acolo unde Gaz Metan Medias a fost egalata in minutul 111 , ultimul al prelungirilor .
Brazilianul Vitinho Medeiros a marcat pentru Gaz Metan in minutul 44 .

Thaer Bawab , Cristi Todea , Radu Zaharia si Sergiu Muth au fost eliminati de la Gaz Metan , in timp ce de la formatia gazda , Bornescu si Geraldo au primit si ei cartonasul rosu.

Momente extrem de tensionate la Ploieşti. Geraldo a fost eliminat în minutul 64, iar în acelaşi moment Bawab s-a accidentat. După aproximativ 10 minute, Bawab a resimţit dureri şi s-a aşezat pe teren în aşteptarea îngrijilor medicale.
Portarul Petrolului a crezut că jucătorului Gazului simulează şi trage de timp aşa ca s-a repezit să-l ridice de pe teren. Spiritele s-au încins imediat, iar în meleul iscat Bornescu l-a muşcat de umăr pe Bawab. Fotbalistul oaspeţilor a riposta şi el şi l-a lovit cu pumnul în faţă pe Bornescu. Totul a degenerat într-o bătaie generală, Cosmin Contra intrând pe teren pentru a-şi linişti jucătorii.

În confuzia creată, Bornescu şi Bawab s-au reîntâlnit, iar goalkeeper-ul "lupilor" a încercat din nou să-l muşte pe adversarul. Arbitrul le-a acordat cartonaşe roşii celor doi, iar jocul s-a reluat după aproximativ şase minute de întrerupere.


Arbitrul central al partidei , Sevastian Coltescu a acordat 11 minute de prelungire , insa in minutul 110 , fundasul Gazului Sergiu Muth faulteaza in careul propriu un jucator al Petrolului si primeste cartonas rosu .

Petrolul: Bornescu - Achim, Geraldo, Manasse, Guilherme - Boudjemaa, Hoban - Mojica, Hamza, Grozav - Bokila
Rezerve: Hamutovski, Renan, Neag, Grecu, Naziri, Romario, Mustivar
Gaz Metan: Pleşca - R. Zaharia, Frăsinescu, Muth, Todea - V. Negru, R. Avram - C. Petre, Eric, Al. Muntean - Vitinho
Rezerve: Greab, Drăghici, Bawab, C. Gheorghe,  Radovici, R. Gaşpar, Fabio Bravo.