Suspendare drastica pentru Canibalul Bornescu

Comisia de Disciplina a analizat astazi evenimentele de la partida dintre Petrolul si Gaz Metan.
Bornescu a primit 8 etape de suspendare, in timp ce Contra si Bawab au primit cate doua etape.
Pe langa suspendare, Bornescu s-a mai ales si cu o amenda de 10.000 de lei.
Cosmin Contra le-a cerut clementa oamenilor din Comisie, spunand ca isi doreste enorm sa fie pe banca la finala Cupei Romaniei de sambata. Antrenorul Petrolului s-a ales insa cu doua etape de suspendare si cu o amenda de 5000 de lei.
In judecarea fazelor, membrii Comisiei au tinut cont atat de rapoartele observatorului si al arbitrului, cat si de probele video.

www.sport.ro

 

9 comentarii:

 1. bawab nu merita sa fie suspendat deoarece a fost agresat si era normal sa se apere cumva. si cred ca nici contra nu a intrat in teren ca sa incite, ci dimpotriva. singurul care trebuia pedepsit e bornescu si i-au dat prea putine etape suspendare!

  RăspundețiȘtergere
 2. Bornescu si-a cautat-o cu luminarea si a primit ce a meritat. Petru aceasi fapta, un jucator din Premier League a primit 10 etape de suspendare, deci se vedea ca federatia lor este cu 20% mai drastica decit a noastra :)) . Petrolul calca ca-m des pe bec la sportivitate , prea multe razmerite la meciurile cu miza pe terenul Petrolului. FRF ar trebui sa avertizeze Petrolul cu masuri foarte drastice daca nu-si potoleste jucatorii si pe marele antrenor Cosmin Contra.

  Sper ca Petrolul sa iasa cu capul plecat din confruntarea cu CFR-ul din finala Cupei Romaniei, abia atunci voi simtii ca nedreptatea facuta gazistilor pe terenul Petrolului , a fost reparata.

  HAI GAZU !

  RăspundețiȘtergere
 3. Canibalu ala de Bornescu a meritat eu ias fi dat o pedeapsa mai fare financiara ca asta doare mai tare. Bawab saracu doar sa aparat ei asta ie HAI GAZU.

  RăspundețiȘtergere
 4. Paul,

  Pune un joc cu Bornescu, tare i-as mai trage un picior in fund ca lui Horia Ivanovici. Deplasatii astia asta merita , adica UN PICIOR IN FUND.

  Mersi !

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu cred ca e cazul sa pun un joc , acest personaj negativ nu are ce cauta pe site , mai bine felicitam aceasta echipa minunata numita Gaz Metan , pentru evolutia din sezonul acesta.

  RăspundețiȘtergere
 6. rahatul asta de portar numit bornescu a vrut sa fie si el cunoscut prin canibalism sa il copieze pe suarez rahat de portar care este putine etape de suspendare i-a dat comisia trebuia si o amenda mai mare

  RăspundețiȘtergere
 7. BORNESCU SUSPENDAT SI EXILAT 2 ANI IN CHINA LA CULES USTUROI SA I IASA CANIBALISMUL DIN MINTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sai ceara bawab daune 25.000 de euro!!!!!!!!!!! FELICITARI GAZ METAN MEDIAS!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Marele cosmin contra care de altfel nu este din timisoara ci din satul uivar unde cam toti de acolo nu stiu de ce au capul mare ca o lubenita eu cred ca nu este tot la cap sau crede ca daca a fost mare fotbalist poate sa faca ce vrea si sa vb ce vrea la tv.ptr. mine este doar un taran borit.

  RăspundețiȘtergere
 9. sa le facem la MEDIAS o primire pe cinste la acesti canibali care neau lovit jukatorii...fortza gazull..

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.