Bomba : Jucatorii cer demisia lui Horoba

Bomba : Jucatorii cer demisia lui Horoba

Neplătiţi de mai bine de trei luni, jucătorii Mediaşului au ajuns la capătul răbdării si cer demisia presedintelui Ioan Horoba .

''A fost un an catastrofal din punct de vedere al platilor fata de jucatori , s-au facut greve , a mintit in repetate randuri ca vom ajunge l zi cu banii , pentru prima data in istoria clubului jucatorii au plecat neplatiti in vacanta,restantele fiind 3 salrii si toate primele din acest campinat .
Ne-a promis ca luam salariul in data de 3 , jucatorii isi pierd apartamentele , jumatate din echipa e imprumutata la camatari , usor usor il indeparteaza pe Gigi Multescu ca sa il puna antrenor principal pe Dan Matei , care acum e secund.
Inainte de meciul cu Dinamo ne-a zis ca plecam in vacanta cu toti banii , apoi a zis ca luam inainte de vacanta un salriu , apoi ne-a promis ca pe 3 luam un salariu , nu mai putem , nu mai rezistam sa fim mintiti in halul asta si tratati fara respect.Pentru toate astea si multe altele , jucatorii cer demisia de onoare a presedintelui Ioan Horoba.'' a declarat
un jucator al Gazului.

Privind aceasta situatie in care se afla fotbalistii , noi suporterii echipei suntem alaturi de ei si cerem DEMISIA PRESEDINTELUI !!