Gaz Metan si-a luat fizioterapeut tanar

Echipa de fotbal a orasului Medias se intareste in fiecare zi dar nu in lotul de jucatori ci in staff-ul tehnic.Dupa ce locul de antrenor a fost ocupat de Cristi Dulca , iar Paolo Potocnik va ocupa postul de preparator fizic , astazi Gaz Metan s-a inteles si cu fizioterapeutul Rusu Marian in varsta de 29 de ani , care s-a ocupat timp de 3 ani de recuperarea jucatorilor ai echipei de baschet BC Gaz Metan.


9 comentarii:

 1. pai nu kurti se ocupa de partea asta? cand aveau jucatorii probleme mergeau la el.

  RăspundețiȘtergere
 2. Răspunsuri
  1. stiu ca e la steaua.dar el a continuat sa lucreze cu jucatorii accidentati de la gazu chiar daca era la steaua ..munteanu si plesca au locuit o vreme in bucuresti si s-au recuperat cu ovidiu. probabil steaua nu a mai fost de acord sa-l imparta cu gazu.pacat ca e f. priceput.

   Ștergere
 3. Acuma se bazeaza pe echipa care e cu 0 performante si lasa balta echipa de baschet care are performante si care se bate la titlu in fiecare an + 2 cupe al ROmaniei !!! Bravo ( Horoba asta al nostru + Cindrea ). ( 2 mancatori de sub unghii ).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. prietne,tonul mai jos,la ce bugete a avut baschetul in ultimii 4 ani trebuia sa avem cel putin 2 titluri de campioni.Banii in majoritate proveniti de la ,si pe spatele sectiei de fotbal!Asa ca baschetul a tocat in 4 ani niste bugete mari pentru baschetul de la noi dar in schimb nu a produs mai nimic!Asta-i adevarul nu are rost sa va suparati,muresul cu jumatate bugetul ca al nostrum cu jucatori in majoritate refuzati de altii a jucat o finala ceea ce noi nu am reusit 4 ani la rand in care am tocat banii ca combina la secerat.Injumatatirea bugetului de la baschet este pre ansamblu justificata!

   Ștergere
  2. Bine zis Adi , baschetul a fost gaura neagra a bugetului GMM . Am avut noi presedinte pe Munteanu jr, cu el am vrut performana , din pacate omul junior a fost si ca baschetbalist , junior si ca presedinte .

   Ștergere
  3. baschetul a avut prim planul deaia a catiigat cupele, salariile la zi, cat despre fotbalisti stim cu toti ca au mai avut restante la greu...

   mai bine fotbal decat baschet, sincer

   Ștergere
 4. Si eu l-as vrea antrenor la GMM pe Murinho si preparator fizic pe Neubert, dar trebuie sa ne multumim cu ceea ce ne permite bugetul. Tot fotbalul romanesc este subfinantat:
  - CFR-ul a ajuns sa se plinga de bani si spera sa mai prinda un investitor;
  - Vaslui a ramas fara banii d-lui Porumboiu;
  - Steaua spera sa intre in grupele UCL altfel va intra in mari probleme financiare;
  - Dinamo far bani si astia, Negoita viseaza la motorul care merge cu apa;
  - Pandurii vor intra in declin financiar, risca executarea silita din partea fiscului (2.000.000 EUR finantare ilegala de la CEO);
  - Otelul risca sa fie falimentat de fisc.

  Nu ne ramine decit sa speram ca se va muncii si vor fi rezultate bune.

  HAI GAZU ! Credem in baietii nostrii, sint seriosi si au dovedit ca pot sa tina piept echipelor de prim rang din Romania.

  RăspundețiȘtergere
 5. felicitari Sicane......tine-o tot asa.....chirurg aici ne vedem cat de curand la playoff..:D:D:D

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.