Gazul isi cauta antrenor,de ce a plecat Multescu?

Presedintele clubului Gaz Metan Medias , Ioan Horoba , a declarat astazi in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la stadionul Munincipal din Medias , ca jucatorii isi vor primi salariile pe luna martie , dar si de ce a ales Gheorghe Multescu sa paraseasca echipa medieseana pentru a semna cu Dinamo Bucuresti.

Va invit sa urmariti mai jos declaratia !

sursa video:Daniel Dabacan.

23 de comentarii:

 1. Llullaku , cel mai votat jucator ? o sa fie ales cel mai bun al Gazului din sezonul trecut ?

  PS : Sa vina un antrenor strain , nici sa nu aud de Hizo sau Cartu.

  RăspundețiȘtergere
 2. in mare mi se pare corect tot ce a spus. si ce am mai scris probabil din noul sezon va fi si la gaz metan un plafon salarial ..1500 ..2000 de euro. oricum nu cred ca is multi cu salarii peste 2000 ..vreo 3 ..4.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eric , bawab , lullaku , markovic , plesca , breveeld - ADIO daca reduc salariile la 2000 Euro

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. In conferinta de presa nu s-a precizat ca se plafoneaza salariile la 2.000 EUR ! Dinamo nu este GMM, si totusi a luat masuri drastice, a plafonat salarul la maxim 3.000 EUR pt. o perioada de cel putin un an. O fi GMM peste posibilitatiile financiare ale clubului Dinamo? Nu prea cred, chiar daca avem sponsori ROMGAZ si TRANSGAZ, dar sponsorii nu mai dau lapte ca inainte. Am mai spus-o, unde sa pleci frate astazi in Romania, nu vedeti ca in afara de 2-3 echipe nu prea se mai dau salarii ce trec de 5-6.000 EUR/luna.
   Ramin la parerea introducerii primei de sezon, cu sint mai sus cu atit prima sa fie mai mare, dar o prima garantata prin contract. Descoperirea de noi talente dintre jucatorii liber de contract care apoi sa fie promovati si sa stirneasca interesul altor cluburi, este o varianta buna de a rotunjii veniturile cluburilor.Peste tot in lume , buna parte din veniturile cluburilor se face prin transferuri.

   Ștergere
  2. din jucatorii enumerati de tine parerea mea e ca doar eric si markovic au salarii mari.. ca is la al2lea contract cu gazu(si-au prelungit contractele) restu inca nu au ajuns sa prelungeasca primele contracte cu gm. plus ca lulu sigur nu are peste 2000.. 2500 as putea baga mana in foc.si nici breveeld. degeaba presupunem noi..ca nu avem date concrete..timpul va arata ce si cum..

   Ștergere
 4. asta e clar. si pe undeva normal sunt jucatori care au valoare

  RăspundețiȘtergere
 5. Eric , bawab , lullaku , markovic , plesca , breveeld - Da, jucatori buni, dar in afara de Bawab nu s-a primit alte oferte. Daca toti cei pe care
  i-ati enumarat s-ar fi vindut, probabil ar fi intrat in conturile clubului cel putin 3 mil EUR. Dar trebuie sa intelegem si noi si jucatorii, cind de clasezi pe 10 , sincer ai sanse din ce in ce mai mici sa fi cautat. Ce le spunea Multescu, '' Baieti, jucati sa nu va pierdeti valoare sportiva, doar asa va puteti mentine in forma si sa aveti sanse la un alt viitor ''. Daca jucau in tur ca in retur, acum GMM era lejer pe locul 6, si pun ramasag ca jucatorii nostrii erau la mare cautare. Dar asta este , cind te clasezi pe 10 scad sansele de transfer. Cind GM juca in Europa League, GMM a facut citeva transferuri (Pirvulescu, Hoban) si s-a incasat vreo 1.400.000 EUR, n-am auzit atunci de probleme financiare.

  RăspundețiȘtergere
 6. Ocupanta locului 10 ia 1.700.000 EUR din drepturile TV pt. un sezon competitional !

  RăspundețiȘtergere
 7. cand este consiliul de administratie?

  RăspundețiȘtergere
 8. daca horoba ar face mai des conferinte iar conferintele ar fi puse integral pe net.. multe din acuzele aduse lui ar disparea. daca bine auziti toate deciziile se iau in consilu..iar acolo horoba are un vot din 5 sau 6.. deci pana la urma tot sefii din gaz comanda.nu e chiar cum spun unii. a horoba taie si spanzura.probabil luni su marti va fi consiliu cand va fi ales antrenorul. apropo deseara pe digi2 e meciul albania - norvegia.poate il vedem pe lulu la treaba

  RăspundețiȘtergere
 9. Ionel Ganea poate fi o solutie, antrenor tinar, dornic de afirmare, si in plus, cred ca ar face o echipa buna cu Dan Matei. Ganea a reusit sa resuciteze U CLUJ dpdv sportiv, poate reuseste sa aduca si ceva jucatori de la U CLUJ cu el.

  RăspundețiȘtergere
 10. vorbim lucruri serioase nu prostii ca 10:41

  RăspundețiȘtergere
 11. 10:41 citi sa fim si unde ?

  RăspundețiȘtergere
 12. DIGI1, d-l Multescu :

  ''As vrea sa-i am pe Eric si Bawab in lot, nu stiu daca-i posibil, vor cere bani multi pe ei''

  D-le Multescu, n-ar fi o problema un astfel de transfer, dar trebuie sa fie un pret corect. Ce crede Dinamo , ca face echipa MARE luind jucatorii pe nimica toata si dind salarii de 3.000 EUR?

  Dati 1.500.000 EUR pe cei doi si poate aveti sansa sa puneti mina pe ei. Oricum cei doi fac cit toata echipa Dinamo la un loc, deci, banii jos si nu moca d-lor de la Bucuresti !

  Stai si te gindesti, Dinamo are ca obiectiv locul 1-4 cu jucatori care sa nu depaseasca salariul de 3.000 EUR/luna, il vreau pe Bawab si Eric , daca se poate gratis si sa le dau 3.000 EUR/luna + pretentia de locul 1-4. Da, la Dinamo se inventeaza motorul care merge cu apa, SUCCES ! Dinamo a ramas doar un nume, caci de echipa si viitor in astfel de conditii, PAAAAAAAAA.


  Sper ca GMM sa joace tare si sa vinda doar pe un pret corect, nu pe gratis, alfel as putea spune, vorba lui nea Gigi Multescu, '' Fugi domle de aici !''


  HAI GAZU !

  RăspundețiȘtergere
 13. nimeni nu stie programul echipei ? cantonament undeva

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ca in fiecare an ..se vor reuni vor sta vreo o sapt. prin oras si dupaceea vreo 2 ..3 sapt.in ungaria.

   Ștergere
 14. Echipa se va reuni pe data de 17 iunie la ora 17.00.

  RăspundețiȘtergere
 15. Paul,

  Cojocnean va fi la reunirea lotului? Parca era accidentat.

  RăspundețiȘtergere
 16. Multescu a plecat dn cauza la hotu de horoba

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.