Declaratii ale jucatorilor despre primele etape

Declaratii ale jucatorilor despre primele etape

Gaz Metan Medias a avut noroc la tragerea la sorti pentru meciurile din turul de campionat al sezonului 2013-2014 , intâlnind in primele 3 etape echipele nou promovate in prima Liga , Sageata Navodari  , FC Botosani si ACS Poli Timisoara.
Jucatorii Gazului s-au declarat foarte multumiti de tragerea la sorti .

Primele declaratii :

Azdren Llullaku : ''Jucam prime 3 etape cu trei echipe promuvate, Nu e usor sigur,trebe sa fim concentrati, sa dam 100% si sa facem puncte cu echipe mai mici pentru ca in sezonul trecut am pierdut puncte cu echipele din subsolul clasamentului .O sa fie un tur gru, dar daca suntem sustinuti de la club si de suporteri poate facem sa iese totul bine. Avem un obiectiv si trebuie sa facem tot posibilul sa il indeplinim''.

Nicandro Breeveld : ''Primul joc are avantajele si dezavantajele sale , pe hartie toata lumea zice ca e meci usor  pentru ca este împotriva unei echipe nou promovate, dar vor fi meciuri grele pentru ca ei vor lupta mult ca sa fie vazuti de echipele te top din liga 1 , pentru noi este un dezavantaj ca jucam in deplasare primul meci. Luptam sa indeplinim obiectivul , locul 7'' .

Ionut Buzean :  ''Eu zic ca e o tragere favorabila pt noi , putem sa obtinem multe puncte in acest inceput de campionat.

Sergiu Muth :Eu cred ca putem debuta cu dreptul acest tur de campionat, primele trei partide disputandu-le cu nou-promovate si trebuie sa profitam si sa fructificam aceste trei meciuri,mai sunt doua saptamani pana la startul campionatului, timpul trece repede, deci deja incepem sa ne gandim la primul joc.

Ciprian PetreDaca suntem atenti si concentrati dupa primele 4 etape putem fi pe locul 1.A fost o tragere buna pentru noi din punctul meu de vedere si trebuie sa continuam seria meciurilor bune care le-am facut in retur.

Costin GheorgheE o tragere faborabila pentru noi.In primele etape jucam cu 3 nou promovate,dar sa nu ne culcam pe o ureche pentru ca ei vor juca cu o ambitie superioara sa demonstreze ca nu intamplator au ajuns in liga 1.