Record de oameni inscrisi in noua galerie

Record de oameni inscrisi in noua galerie

In urma cu 2 saptamani am inceput sa postam anunturi pe internet si prin presa locala ca se formeaza o noua galerie care va avea ca obiectiv sustinerea echipei de fotbal Gaz Metan Medias din tribuna A . Desi multi suporteri au declarat de-a lungul timpului ca nu s-au inscris in galerie fiindca aceasta era situata in coltul de jos al tribunei a 2-a , ne-am gandit ca am putea forma un nou grup de sustinatori ai echipei in Tribuna A.Am primit acceptul conducerii si al jandarmeriei , urmand ca membrii care s-au inscris in galerie sa primeasca cate un abonament pentru a avea acces in sectorul suporterilor.
Astazi am fost contactat de persoanele care se ocupa de inscrieri , si am ramas uimit de numarul suporterilor inscrisi pe lista . 2 este numarul membrilor noi inscrisi pentru noua galerie.Astfel , la primul meci de pe teren propriu cu FC Botosani , numarul suporterilor din galerie se va ridica la aproximativ 30 de persoane cu tot cu cei din Asociatia Lupii Negri.

Va reamintim din nou ca se fac inscrieri in orice zi la barul Lupii Negri din incinta Salii Sporturilor . Taxa de inscriere este de 10 lei . Minorii si adultii vor trebui sa achite pe parcursul campionatului cotizatia de 20 respectiv 30 de lei , bani care vor intra in bugetul galeriei.