Ultimul amical pentru Gazisti in Ungaria

Jucatorii echipei Gaz Metan Medias vor disputa astazi ultimul meci amical din cadrul cantonamentului de la Debrecen.Mediesenii vor intalni incepand cu ora 19.00 , echipa Debrecen VSC , formatie care a terminat sezonul trecut pe locul 6 in prima liga Maghiara.

Pentru acest meci antrenorul Gazului Cristi Dulca  va trimite in teren cel mai probabil jucatorii care au evoluat mai putin in cele 3 amicale pe care Gaz Metan le-a disputat.


12 comentarii:

 1. Pe ce canal tv e transmis?

  RăspundețiȘtergere
 2. pe Taraftv da meciu ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Acolo il da pe guta si pe salam manelistule.

  RăspundețiȘtergere
 4. Domenico Maiese ramane sau nu in lot ?

  RăspundețiȘtergere
 5. Bafta baietilor deseara. sa dea Dumnezeu sa terminam stagiul de pregatire cu o victorie mai ales ca nu i-am mai batut pe astia de prin 2010.. si sa ne luam revansa dupa acel 5-2 de anu trecut. hai gazu

  RăspundețiȘtergere
 6. succes baieti deseara!

  RăspundețiȘtergere
 7. ce se mai aude de florin dan?

  RăspundețiȘtergere
 8. Deci daca echipa asta a terminat pe locul 6 miramas sa bage Dulca pe cei ce nu or jucat. Asta inseamna sa joace si juniori daca nu inseamna ca or facut doar prezenta si o despartire frumoasa de Gazu caci garantat vor fi imprumutati.

  RăspundețiȘtergere
 9. in seara asta sunt stelist, desi nu tin cu steaua. sunt stelist din solidaritate cu jucatorii nostri, macelariti si sfasiati la propriu pe terenul petrolului din ultima etapa. taher, esti bine? s-au vindecat urmele de colti? hai gazu!

  RăspundețiȘtergere
 10. Si eu tin cu steaua, pt Becali. Sa aiba si el, saracu o bucurie...

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.