Victorie in primul amical din Ungaria

Victorie in primul amical din Ungaria

Gaz Metan Medias a invins in aceasta seara formatia Diosgyori cu scorul de 3-0 , prin golurile marcate de Eric de Oliveira , Azdren Llullaku si Aymer Tahar.

Cristi Dulca a trimis in prima repriza urmatorii jucatori :

Razvan Plesca , Madalin Ciuca , Cosmin Frasinescu , Zarko Markovic , Ionut Buzean , Aymer Tahar , Nicando Breeveld , Sebastian Cojocnean , Eric de Oliveria , Azdren Llullaku si Dan Roman.

In repriza secunda au evoluat urmatorii jucatori :

Alexandru Greab , Radu Zaharia , Costin Gheorghe , Sergiu Muth , Ciprian Petre , Cristi Todea , Alex Munteanu , Vitinho Medeiros , Fabio Bravo , Razvan Avram si Adrian Fernandez.

Imagini de la meci

''Un meci care practic l-am dominat , mai ales in prima repriza.In repriza a doua a fost schimbata toata echipa dar si asa am avut sanse bune sa dam gol.Am dat un gol frumos,ma bucur si astept sa inceapa campionatul.'' A declarat Eric de Oliveria'.

''A fost prima partida amicala din acest cantonament , era important sa incepem bine , e bine si daca castigam in amicale fiindca asa suntem mai pregatiti pentru noul campionat.Mai avem 3 amicale si sper sa ne pregatim cat mai bine pentru noul sezon''. A declarat Azdren Llullaku'.

''A fost un meci pe fond de oboseala , este a 3-a zi consecutiva cu cate 2 antrenamente zilnice , in mare parte am dominat jocul la care au participat aproximativ 2500 de spectatori''. A declarat Ionut Buzean